Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑύριο το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης 100% Hotel Show
Εκθέσεις

Αύριο το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης 100% Hotel Show

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, θα εγκαινιάσει αύριο το απόγευμα την έκθεση 100% Hotel Show.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του 1ου 100% Hotel Show, από το γενικό γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο, παρουσία εκπροσώπων τουριστικών φορέων και επιχειρηματιών του χώρου.

Σε μήνυμά της για την έκθεση , η υπουργός Τουρισμού αναφέρει: “To 100% Hotel Show είναι μια δυναμική έκθεση, που κρύβει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καλύπτει πραγματικές ανάγκες των ξενοδόχων και των επαγγελματιών παροχής υψηλών υπηρεσιών στο τομέα του τουρισμού. Ένας τομέας ιδιαίτερα κρίσιμος για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας.

Η εισαγωγή νέων προϊόντων και σύγχρονων υπηρεσιών αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για την περαιτέρω τόνωση της τουριστικής κίνησης της χώρας, που κινείται σε ανοδική τροχιά. Τα θετικά αποτελέσματα που πετύχαμε το 2013 στον τουρισμό αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για συνέχιση των προσπαθειών μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση το σύγχρονο μάνατζμεντ, η ανάδειξη και η προβολή της ελληνικής κουζίνας και η μεγαλύτερη αξιοποίηση του διαδικτύου και των εργαλείων του είναι μέγιστη προτεραιότητα. Στόχος του Υπουργείου Τουρισμού είναι ο συντονισμός όλων αυτών των δράσεων και των συνεργειών, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για τον τουρισμό, που αποτελεί κινητήρια δύναμη για την οικονομία της Ελλάδας.

Καταλήγοντας, θέλω να τονίσω ότι τέτοιες εκδηλώσεις έχουν θετικά αποτελέσματα στην ταυτότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Εύχομαι καλή επιτυχία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024