Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Σειρά ανακαινίσεων στο Porto Carras Grand Resort

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Φεβρουάριος 2014, 11:03

Το Porto Carras Grand Resort έλαβε πιστοποιητικό από την TUV Hellas τη σεζόν 2013 για την κατασκευή και ασφαλή λειτουργία όλων των χώρων που προορίζονται για παιδιά στο συγκρότημα, ως επίσης και όλων των πισίνων, lagoons, κέντρου θαλασσοθεραπείας.


Το Porto Carras Grand Resort ανακοινώνει το πρόγραμμα ανακαινίσεων για τη σεζόν 2014. Με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, τη γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου, καθώς και την αύξηση ικανοποίησης των πελατών του, το Porto Carras Grand Resort προβαίνει σε μια αλληλουχία ανακαινίσεων τόσο των εγκαταστάσεων και εξοπλισμού του συγκροτήματος όσο και των ξενοδοχείων του.

Οι πελάτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες, ειδήσεις, τηλεοπτικά shows, τηλεοπτικές σειρές, βίντεο του συγκροτήματος, πληροφορίες για το Resort σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, facilities, τις δραστηριότητες, τη γαστρονομία, τα αξιοθέατα και πολλά ακόμα, μέσα από τις πρωτοποριακές εφαρμογές, εγκατεστημένες στις νέες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας LCD flat TV σε όλα τα δωμάτια και σουίτες.

Το Porto Carras Grand Resort έλαβε πιστοποιητικό από την TUV Hellas τη σεζόν 2013 για την κατασκευή και ασφαλή λειτουργία όλων των χώρων που προορίζονται για παιδιά στο συγκρότημα, ως επίσης και όλων των πισίνων, lagoons, κέντρου θαλασσοθεραπείας.

“Πιστοί στη φιλοσοφία μας συνεχίζουμε και φέτος να αποτελούμε το νούμερο ένα ασφαλή προορισμό για όλους, με ανακαίνιση των πισίνων και lagoons στα πολυτελή ξενοδοχεία μας Sithonia & Meliton, ανακαίνιση της παιδικής χαράς στο ξενοδοχείο Meliton, αναβάθμιση του συστήματος πυρασφάλειας και στα δύο ξενοδοχεία, εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων για ταχύτερη και ασφαλέστερη μετακίνηση των πελατών μας. Παράλληλα έχει δοθεί έμφαση στη λειτουργικότητα και την άνεση στην ήρεμη, χαλαρή και αναζωογονητική ατμόσφαιρα με την ανακαίνιση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, αλλαγή μέρους μοκετών και στα δύο ξενοδοχεία, την κατασκευή νέων χώρων W.C. στην παραλία του Μελίτων, την ανακαίνιση των υπόλοιπων κοινόχρηστων χώρων WC σε Μελίτων και Σιθωνία, την ανανέωση των επιπλώσεων στο lobby των δύο ξενοδοχείων κ.λπ.”, αναφέρει η διεύθυνση του συγκροτήματος.

Πρωταρχικός στόχος του συγκροτήματος Porto Carras ήταν και είναι η ανάπτυξη του οικολογικού και εναλλακτικού τουρισμού με πλήρη σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, στην οικολογική ισορροπία και πάνω απ’όλα στον άνθρωπο. Για το λόγο αυτό στο πρόγραμμα των ανακαινίσεων περιλαμβάνεται η εναρμόνιση με οικολογικά και ενεργειακά πρότυπα σε υποδομές
ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού όπως φωτισμός, ψυκτικές-θερμικές εγκαταστάσεις, αναβάθμιση της μονάδας αφαλάτωσης για βελτιστοποίηση της ποσότητας και ποιότητας του παραγόμενου πόσιμου νερού.

H ανάδειξη της γαστρονομίας αποτελεί ένα νέο στοίχημα για το Porto Carras Grand Resort, προβαίνοντας στην ριζική ανακαίνιση του εστιατορίου Πεύκου και ανακαινίσεις στα δύο a la carte εστιατόρια πέριξ της μαρίνας, καθώς και σε ανανέωση των μενού όλων των εστιατορίων του και συνεργασία με βραβευμένους σεφ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top