Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Ο 'Μαγειρικός γύρος' της Ελλάδας με την Electrolux

Τατιάνα Ρόκου - 12 February 2014, 13:22

Οι μαθητές της Επαγγελματικής Σχολής Μαγειρικής στο Γαλαξίδι ενημερώθηκαν για τις καινοτομίες και αποκλειστικότητες της Electrolux, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους, την απόδοσή τους, χωρίς περιττές σπατάλες και χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.


Ο “Μαγειρικός γύρος” της Electrolux Ελλάς – Professional στην Ελλάδα συνεχίζεται. Πρόκειται για μία συνεχόμενα κυλιόμενη δραστηριότητα από την Electrolux Ελλάς – Professional, σε επαγγελματικές κουζίνες ζωντανής μαγειρικής ή cooking studios. Η γνωριμία, η γνώση, το όφελος στην καθημερινότητα  του επαγγελματία, η ανάδειξη των ικανοτήτων όλων των εμπλεκομένων στην βιομηχανία επισιτισμού καθώς και γενικότερη βελτίωση, είναι μερικοί από τους στόχους του προγράμματος της Electrolux Professional, ”Μαγειρικός Γύρος”.

Το πιο πρόσφατο μαγειρικό γεγονός έγινε στις 28 Ιανουαρίου στο Γαλαξίδι Φωκίδος, στους χώρους της Επαγγελματικής Σχολής Μαγειρικής, με επιτυχία άνω των προσδοκιών.

Πρόκειται για μία σχολή μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα, καθώς μέσα από τη θεωρία και την πράξη, υπό την καθοδήγηση των εκλεκτών δασκάλων τους, κ.κ. Ελευθέριου Μπαϊράμη και Άγγελου Αγουρίδη, τους οποίους η Electrolux και ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη φιλοξενία τους, αναδεικνύονται οι μελλοντικοί επαγγελματίες του χώρου Σίτισης και Φιλοξενίας. Οι μελλοντικοί πρεσβευτές της τουριστικής βιομηχανίας μας.Οι μαθητές της σχολής, πρώιμοι επαγγελματίες στον χώρο της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης, ενημερώθηκαν για τις καινοτομίες και αποκλειστικότητες της Electrolux, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους, την απόδοσή τους, χωρίς περιττές σπατάλες και χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Απόλαυση υψηλής δημιουργικής σημασίας αποτέλεσε η συμμετοχή τους στην ζωντανή μαγειρική με τον επαγγελματικό φούρνο Touchline της Electrolux - Professional.

Ιδιαίτερη μνεία αποδίδει η εταιρεία και στο συνεργάτη της, κ. Κωνσταντίνο Αποστόλου, για τη συνεισφορά του σε αυτό το μαγειρικό γεγονός.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top