Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
HAPCO

Έτοιμοι οι επαγγελματίες συνεδριακού τουρισμού για προστασία της αγοράς

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Φεβρουάριος 2014, 09:18

Κατά την πρόσφατη συνάντηση των μελών του HAPCO για την κοπή πίτας του 2014, τέθηκαν επί τάπητος θέματα αδειοδότησης επιστημονικών εκδηλώσεων από ΕΟΦ και ΣΦΕΕ, τιμολογιακής πολιτικής, όπως επίσης και δεοντολογίας, για τα οποία αποφασίστηκε η συστράτευση όλων για τη διευθέτηση τους σε συλλογικό επίπεδο.


Με εκπροσώπους των σημαντικότερων εταιριών, που ανήκουν στο δίκτυο μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens συνάντηση μελών και κοπή πίτας για το 2014.

Διανύοντας ήδη τις πρώτες μέρες του 2014, που εκπληρώνουν στο μέγιστο βαθμό τις προσδοκίες όλων για ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, οι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού, όπως προέκυψε και από την εκδήλωση HAPCO, είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για συνεργασία και κοινές δράσεις, προκειμένου η αγορά συνεδρίων και εκδηλώσεων να ακολουθήσει την ίδια ανοδική πορεία και να ξεπεράσει τις όποιες αγκυλώσεις την κρατούν δέσμια σε πρακτικές του παρελθόντος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση των κυριότερων θεμάτων λειτουργίας των Οργανωτών Συνεδρίων, που άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα επηρεάζουν το σύνολο της αγοράς, ασκώντας καταλυτική επιρροή στον τρόπο λειτουργίας τόσο των συνεδριακών κέντρων, των ξενοδοχείων, όσο και των λοιπών προμηθευτών (προιόντων και υπηρεσιών) της συνεδριακής αγοράς. Μεταξύ άλλων τέθηκαν επί τάπητος θέματα αδειοδότησης επιστημονικών εκδηλώσεων από ΕΟΦ και ΣΦΕΕ, τιμολογιακής πολιτικής, όπως επίσης και δεοντολογίας, για τα οποία αποφασίστηκε η συστράτευση όλων για τη διευθέτηση τους σε συλλογικό επίπεδο.

Ο HAPCO, έχοντας ως κύριο στόχο του την εξασφάλιση εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, με τη βοήθεια μελών και συνεργατών του δηλώνει έτοιμος για οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top