Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήO Marco Nijhof στους ομιλητές του Hotel Branding Masterclass
Σεμινάρια

O Marco Nijhof στους ομιλητές του Hotel Branding Masterclass

Βασισμένος στην υπερτριακονταετή του θητεία στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο Marco Nijhof θα εξηγήσει τους εναλλακτικούς τρόπους συνεργασίας ενός ξενοδοχείου με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες και δίκτυα, καθώς και τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν από πλευράς ενός ξενοδοχείου ώστε να κεφαλαιοποιήσει πλήρως τη συμμετοχή σε αυτά τα δίκτυα.

Ο Marco Nijhof, ένας ιδιαίτερα χαρισματικός ομιλητής και πολύπειρος ξενοδόχος, θα μετάσχει με εισήγησή του στο προσεχές σεμινάριο με τίτλο “The Hotel Branding Masterclass: Η συμβολή των brands στην κερδοφόρο λειτουργία των ξενοδοχείων”.

Βασισμένος στην υπερτριακονταετή του θητεία στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο κ. Nijhof θα εξηγήσει τους εναλλακτικούς τρόπους συνεργασίας ενός ξενοδοχείου με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες και δίκτυα, καθώς και τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν από πλευράς ενός ξενοδοχείου ώστε να κεφαλαιοποιήσει πλήρως τη συμμετοχή σε αυτά τα δίκτυα. Επιπλέον θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μια ξενοδοχειακή επιχείρηση θα αναπτύξει το δικό της ισχυρό brand.

Ο κ. Nijhof εργάστηκε σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, καθώς ως γενικός διευθυντής ξενοδοχείων σε μια σειρά πολυεθνικών αλυσίδων όπως λ.χ. στη Hyatt International, την Boscolo Hotels, την Jumeirah Hotels & Resorts, τη Serena Hotels, την Corinthia Group και την Al Hassawi, και διαχειρίστηκε ξενοδοχεία υπό τις εμπορικές επωνυμίες Radisson, Wyndham και Ramada Plaza. Εκτός από τη διεύθυνση ξενοδοχείων ο κ. Nijhof διαχειρίστηκε μεγάλες ξενοδοχειακές επενδύσεις αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, το άνοιγμα μεγάλων παραθεριστικών συγκροτημάτων – όπως λ.χ. το Our Lucaya Beach & Golf Resort στις Μπαχάμες – καθώς και την επιθετική παγκόσμια επέκταση ξενοδοχειακών αλυσίδων. Προσφάτως ανέλαβε ρόλο διευθύνοντος συμβούλου στη Yoo Hotels, μια νέα διεθνή αλυσίδα από design hotels.

Στο πλαίσιο της σταδιοδρομίας του σε πέντε ηπείρους ο κ. Nijhof θήτευσε και στην Ελλάδα – στο Ledra Marriott της Αθήνας και το Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης – και έκτοτε διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με τη χώρα μας.

Η εισήγηση του κ. Nijhof θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.

“Είναι για εμάς μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε τον κ. Nijhof ως εισηγητή στο σεμινάριό μας, αφού πρόκειται για κορυφαίο επαγγελματία του ξενοδοχειακού κλάδου με ιδιαίτερα επιτυχημένη παγκόσμια σταδιοδρομία”, αναφέρει ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, επιστημονικός διευθυντής του Hotel Branding Masterclass. “Αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή γνώσης γύρω από το ξενοδοχειακό branding και το αποτελεσματικό μάρκετινγκ, την οποία πρόθυμα μοιράζεται με συναδέλφους του. Τον ευχαριστούμε θερμά που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας”.

Η εισήγηση του κ. Nijhof αποτελεί μέρος του Hotel Branding Masterclass που διοργανώνεται από την Travel Media Applications και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα στις 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Στο εντατικό αυτό σεμινάριο θα αναλυθούν οι τεχνικές ανάπτυξης ενός δυναμικού brand για ένα νέο ή υφιστάμενο ξενοδοχείο ή ξενοδοχειακό όμιλο. Επίσης θα παρουσιαστούν οι εναλλακτικές επιλογές για να συμβληθεί ένα ξενοδοχείο με ελληνική ή ξένη αλυσίδα ή με ξενοδοχειακό δίκτυο, ώστε να επωφεληθεί από ένα ήδη καθιερωμένο brand.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η δαπάνη συμμετοχής στο σεμινάριο μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Το Hotel Branding Masterclass εντάσσεται σε ένα σεμιναριακό διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos της Αθήνας. Τη δεύτερη ημέρα θα διενεργηθεί στον ίδιο χώρο ένα άλλο σεμινάριο με τίτλο “Special Hotel Concepts Masterclass: Δημιουργώντας ξενοδοχειακά προϊόντα για ειδικές κατηγορίες πελατών” που επίσης απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο σεμινάρια θα υπάρξει ειδική τιμή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024