Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΓια τα ειδικά ξενοδοχειακά προϊόντα της TUI θα μιλήσει η Ιωάννα Παναγιώτου στο Special Hotel Concepts Masterclass
Σεμινάριο

Για τα ειδικά ξενοδοχειακά προϊόντα της TUI θα μιλήσει η Ιωάννα Παναγιώτου στο Special Hotel Concepts Masterclass

Η Ιωάννα Παναγιώτου, Destination Manager της TUI, παρουσιάζει τα ειδικά ξενοδοχειακά προϊόντα της TUI στο σεμινάριο 'Special Hotel Concepts Masterclass: Δημιουργώντας ξενοδοχειακά προϊόντα για ειδικές κατηγορίες πελατών'.

Στη διαρκώς αυξανόμενη γκάμα των εξειδικευμένων ξενοδοχειακών προϊόντων της TUI θα αναφερθεί η κα Ιωάννα Παναγιώτου, Destination Manager της TUI, στο προσεχές σεμινάριο με τίτλο Special Hotel Concepts Masterclass: Δημιουργώντας ξενοδοχειακά προϊόντα για ειδικές κατηγορίες πελατών. Το Masterclass διοργανώνεται από την Travel Media Applications και τον δρα. Δημήτρη Κούτουλα στις 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και εξετάζει τα οφέλη που θα αποκομίσουν όσα ξενοδοχεία αποφασίσουν να εξειδικευτούν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών με ένα διαφοροποιημένο προϊόν.

Στην εισήγησή της η κα Παναγιώτου θα παρουσιάσει το μεγάλο βαθμό εξειδίκευσης που ακολούθησε η TUI σε σχέση με τα ξενοδοχεία που λειτουργούν κάτω από τα δεκάδες ξενοδοχειακά της brands. Καθένα από αυτά τα προϊόντα – όπως λ.χ. τα ξενοδοχεία Sensimar, Sensatori, Club Magic Life και Couples – απευθύνεται με εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές σε συγκεκριμένες κατηγορίες πελατών, φανερώνοντας ότι η εξειδίκευση αποτελεί πλέον προτεραιότητα ακόμη και για την TUI, το μεγαλύτερο τουριστικό όμιλο στον κόσμο. Η κυρία Παναγιώτου θα αναφερθεί επίσης στους τρόπους συνεργασίας των ελληνικών ξενοδοχείων με την TUI στο πλαίσιο αυτών των ξενοδοχειακών brands.

Η κα Παναγιώτου είναι Destination Manager της εταιρείας TUI Ελλάς, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 1984 στον ξενοδοχειακό κλάδο όπου κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις. Από το 1994 μέχρι το 2000 εργαζόταν στην ΤUI Ελλάς ως Destination Manager στην Κέρκυρα και έπειτα ως Product Development Manager. Συνέχισε την καριέρα της στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και την Οργανωτική Επιτροπή της ΕΡΤ για το διαγωνισμό της Eurovision στην Αθήνα το 2006. Ανέλαβε διάφορους διευθυντικούς ρόλους σε ξενοδοχεία, καθώς και σε εταιρίες διοργάνωσης συνεδρίων μέχρι το 2012, χρονιά στην οποία επέστρεψε στην TUI Ελλάς αναλαμβάνοντας τη σημερινή της θέση. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Το “Special Hotel Concepts Masterclass” απευθύνεται πρωτίστως σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, σε επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο, σε διευθυντές ξενοδοχείων καθώς και σε διευθυντικά στελέχη μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η δαπάνη συμμετοχής στο σεμινάριο μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Το “Special Hotel Concepts Masterclass” εντάσσεται σε ένα σεμιναριακό διήμερο που διοργανώνεται από την Travel Media Applications, εκδότρια του TravelDailyNews, και τον δρα. Δημήτρη Κούτουλα στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos της Αθήνας. Την πρώτη ημέρα πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο ένα άλλο σεμινάριο με τίτλο “The Hotel Branding Masterclass: Η συμβολή των brands στην κερδοφόρο λειτουργία των ξενοδοχείων” που επίσης απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024