Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήTo National Geographic τιμά την Πελοπόννησο στο Λονδίνο
Προβολή προορισμού

To National Geographic τιμά την Πελοπόννησο στο Λονδίνο

Εκδήλωση με τίτλο 'Η Πελοπόννησος στην Καρδιά του Λονδίνου' φιλοξένησε το κατάστημα του National Geographic στο Λονδίνο.

Οι επισκέπτες του καταστήματος του National Geographic στο Λονδίνο είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την Πελοπόννησο μέσω βίντεο, μηνυμάτων, ενημερωτικών φυλλαδίων, έκθεση φωτογραφίας και γευσιγνωσίας παραδοσιακών προϊόντων. “Πρόκειται για μια καταπληκτική εμπειρία όχι μόνο για όσους λατρεύουν την Πελοπόννησο, αλλά και για τους Λονδρέζους που θέλουν να μάθουν για τη ζωή εκεί”, δήλωσε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο Άρθουρ Φέγκον, διευθυντής του καταστήματος του National Geographic στο Λονδίνο, μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε, από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου, εκδήλωση με τίτλο “Η Πελοπόννησος στην Καρδιά του Λονδίνου”.

“Η Πελοπόννησος είναι ένα μέρος που μπορεί να εμπνεύσει τον κάθε άνθρωπο. Όχι μόνο από τις φυσικές ομορφιές της, αλλά και από τη μοναδική ιστορία της. Ο επισκέπτης της θα εντυπωσιαστεί επίσης με τις εκπληκτικές της γεύσεις και τη φιλοξενία των ανθρώπων της” σημειώνει ο κ. Φέγκον.

Οι επισκέπτες του καταστήματος είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την Πελοπόννησο μέσω βίντεο, μηνυμάτων, ενημερωτικών φυλλαδίων, έκθεση φωτογραφίας και γευσιγνωσίας παραδοσιακών προϊόντων.

Πέραν όλων των άλλων, ο επισκέπτης γνώρισε τα περίφημα φεστιβάλ της Πελοποννήσου, με πιο σημαντικό αυτό της Επιδαύρου. Αλλά και προτάσεις για πιο τολμηρούς τουρίστες, όπως είναι bungee jumping από τον ισθμό της Κορίνθου. “Στόχος της εκδήλωσης είναι να προωθήσει την Πελοπόννησο ως τουριστικό προορισμό ολόκληρης της χρονιάς” αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η διοργάνωση θα μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, όπως το Παρίσι, η Βιέννη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και η Στοκχόλμη. Οι πόλεις αυτές έχουν επιλεγεί, καθώς έχουν απευθείας πτήσεις με την Καλαμάτα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024