Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία μεσαίων αποστάσεων

Η Emirates ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία μεσαίων αποστάσεων

H Emirates Airlines κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής εταιρίας μεσαίων αποστάσεων παγκοσμίως το 2001, από το επιχειρηματικό επιβατικό κοινό. Οι αναγνώστες του περιοδικού “Business Traveler”, το πρώτο περιοδικό σε […]

H Emirates Airlines<.> κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής εταιρίας μεσαίων αποστάσεων παγκοσμίως το 2001, από το επιχειρηματικό επιβατικό κοινό<...>.

Οι αναγνώστες του περιοδικού "Business Traveler", το πρώτο περιοδικό σε πωλήσεις στο επιχειρηματικό επιβατικό κοινό, ψήφισαν τις αερογραμμές με έδρα το Ντουμπάϊ, ως την πρώτη εταιρία, ξεπερνώντας έτσι την British Airways και τη Singapore Airlines.

Ο κύριος Maurice Flanagan, Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates, παρέλαβε το βραβείο από την Πριγκίπισσα, στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Dorchester, στο Λονδίνο.

Ο κος. Flanagan δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που το επιβατικό κοινό αναγνώρισε, για μια ακόμη φορά, την προσπάθειά μας για παροχή διαρκών υψηλότερων ποιοτικών προτύπων. Επίσης, επισημαίνεται το γεγονός ότι ο συνδυασμός της δωρεάν μεταφοράς, με οδηγό, από και προς το αεροδρόμιο, το ταξίδι με τον πιο μοντέρνο στόλο αεροσκαφών του κόσμου, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων κατά την πτήση και τέλος, η παροχή προνομίων μέσω του πιο εξελιγμένου προγράμματος μιλίων (Skywards), οδήγησε την Emirates στην κορυφή της προτίμησης του επιχειρηματικού κοινού".

Στην δεκαεξάχρονη πορεία της, η Emirates έχει κερδίσει πάνω από 200 βραβεία διατηρώντας συστηματικά την πρώτη θέση στην προτίμηση του επιβατικού κοινού παγκοσμίως.

Η Emirates πραγματοποιεί καθημερινά έξι πτήσεις, αυθημερόν επιστροφής, από τη Μεγάλη Βρετανία στο Ντουμπάϊ – επιλογή από 84 πτήσεις κάθε εβδομάδα- τρεις αναχωρήσεις ημερησίως από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, και μια ημερησίως από τα αεροδρόμια Gatwick, του Λονδίνου, Birmingham και Manchester. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία του κόσμου, εξυπηρετεί ένα δίκτυο 56 προορισμών από τη βάση του, το Ντουμπάϊ, συνδεόμενη έτσι με 39 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής Αφρικής, της Ινδικής Χερσονήσου και της Ασιατικής περιοχής του Ειρηνικού Ωκεανού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024