Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Αναβαθμισμένες στάσεις λεωφορείων στη Λεμεσό

Θοδωρής Κουμέλης - 25 February 2014, 15:23

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού επενδύει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), στα πλαίσια των προσπαθειών της για συνεχή αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λεμεσού, τοποθέτησε με επιχορήγηση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της ιδιωτικής εταιρείας Κ. Κυπριανού Λτδ, υποδομή σε στάσεις λεωφορείων σε επτά σημεία κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, για καλύτερη εξυπηρέτηση του κυπριακού και τουριστικού κοινού.

Οι υποδομές έχουν μοντέρνο σχεδιασμό με σκέπαστρο για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, κάθισμα και φωτισμό, ενώ παρέχουν πληροφορίες που αφορούν τις αστικές συγκοινωνίες και την υπηρεσία προς και από αεροδρόμιο.

Οι επτά στάσεις λεωφορείου βρίσκονται σε πολυσύχναστα σημεία του παραλιακού δρόμου στην Κοινότητα Παρεκκλησιάς και στο Δήμο Γερμασόγειας, πλησίον μεγάλου αριθμού ξενοδοχειακών μονάδων. Δύο από τις εν λόγω στάσεις στην κοινότητα Παρεκκλησιάς εξυπηρετούν εκτός από τις αστικές συγκοινωνίες και την υπηρεσία προς και από αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αναμένεται όπως στο μέλλον η προσπάθεια επεκταθεί σε άλλα πρόσθετα σημεία της παραλιακής λεωφόρου, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λεμεσού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top