Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Louis Cruises στην Εκτελεστική Επιτροπή της CLIA Europe
Κρουαζιέρα

Η Louis Cruises στην Εκτελεστική Επιτροπή της CLIA Europe

Η Εκτελεστική Επιτροπή της CLIA Ευρώπης αποτελεί το αρμόδιο σώμα για τη διοίκηση και διεύθυνση του Συνδέσμου και είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του πλάνου ενεργειών τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εθνικών συνδέσμων σε κάθε χώρα.

Η Louis Cruises δέχθηκε πρόσκληση από την CLIA Ευρώπης, δηλαδή το Διεθνή Σύνδεσμο Εταιρειών Κρουαζιέρας, για συμμετοχή στην Εκτελεστική Επιτροπή του εν λόγω συνδέσμου. 

Σημειώνεται ότι η CLIA Ευρώπης εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας του κόσμου που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη. Τα μέλη της αριθμούν τις 43 εταιρείες, ενώ τα συνεργαζόμενα μέλη φθάνουν τα 36. Η CLIA Ευρώπης αποτελεί τον κυριότερο φορέα εκπροσώπησης των συμφερόντων των εταιρειών κρουαζιέρας στην Ευρώπη και διατηρεί στενούς δεσμούς με τις διάφορες Ευρωπαϊκές αρχές, όπως την Επιτροπή, το Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο Υπουργών και τους μόνιμους τους εκπροσώπους, όπως επίσης και με την Ευρωπαϊκή Αρχή Ναυτιλιακής Ασφάλειας (EMSA). Η Εκτελεστική Επιτροπή της CLIA Ευρώπης αποτελεί το αρμόδιο σώμα για τη διοίκηση και διεύθυνση του Συνδέσμου και είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του πλάνου ενεργειών τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εθνικών συνδέσμων σε κάθε χώρα.

Σχολιάζοντας την πρόσκληση συμμετοχής της Louis Cruises στην Εκτελεστική Επιτροπή αυτού του εξαιρετικά σημαντικού συνδέσμου, ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, CEO της Louis Cruises ανέφερε: “Είναι για μας στη Louis Cruises μεγάλη τιμή και χαρά να συμμετέχουμε στην Εκτελεστική Επιτροπή της CLIA Ευρώπης και να μπορούμε έτσι να έχουμε άμεση και στενότερη συνεργασία με τους συναδέλφους μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Προσβλέπουμε σε σκληρή και συλλογική δουλειά με στόχο την επίτευξη των ευγενών στόχων της CLIA Europe. Εκείνο που είναι επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι μέσα από αυτή την ενεργή συμμετοχή μας, η Ελλάδα και η Ελληνική κρουαζιέρα αποκτά επίσημη φωνή στην Ευρώπη”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024