Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Κύπρος προβάλει τα παραδοσιακά αγροτουριστικά καταλύματά της
Αγροτουρισμός

Η Κύπρος προβάλει τα παραδοσιακά αγροτουριστικά καταλύματά της

Η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού με στοχευμένες ενέργειες προβολής, θα προσφέρει ελκυστικές προτάσεις για διακοπές με διαμονή σε παραδοσιακά αγροτουριστικά καταλύματα και προγράμματα ενασχόλησης με ειδικές μορφές τουρισμού και θεματικές δραστηριότητες στην κυπριακή ύπαιθρο.

Με επιτυχία διοργανώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία, η 10η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η 7η Εκλογική Συνέλευση της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού, με συμμετοχή μελών, του αντιπροέδρου και αξιωματούχων του ΚΟΤ, του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγόριου, δήμαρχων, εκπροσώπων του Συνδέσμου Ειδικών Ενδιαφερόντων και Πολιτιστικού Τουρισμού, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λευκωσίας και Τροόδους, του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, και άλλων φορέων.

Όπως αναφέρει το Inews.com.cy, τη Συνέλευση χαιρέτισε ο γενικός διευθυντής του ΚΟΤ κ. Μάριος Χαννίδης, ο οποίος εξήρε την συμβολή του αγροτουρισμού στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος ως επίσης και το σημαντικό ρόλο και πολύχρονη συνεισφορά της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού.

Στην ομιλία της, η πρόεδρος της Εταιρείας, κα Αννίτα Δημητριάδου, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού, στους μελλοντικούς στόχους και προοπτικές, στις δράσεις του ΚΟΤ για ανάπτυξη και προώθηση του αγροτουρισμού και τουρισμού υπαίθρου ως επίσης και στην αξιοποίηση των σχετικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κονδυλίων. Τόνισε επίσης ότι με στοχευμένες ενέργειες προβολής, όπως την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Εταιρείας και του Κεντρικού Συστήματος Κρατήσεων, η Εταιρεία θα προσφέρει ελκυστικές προτάσεις για διακοπές με διαμονή σε παραδοσιακά αγροτουριστικά καταλύματα και προγράμματα ενασχόλησης με ειδικές μορφές τουρισμού και θεματικές δραστηριότητες στην κυπριακή ύπαιθρο.

Στα πλαίσια της Συνέλευσης έγινε βράβευση της 1ης Προέδρου της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού, κας Φρύνης Μιχαήλ για τη συνεισφορά της.

Τέλος, η Εκλογική Συνέλευση ανέδειξε το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, το οποίο πέραν από την πρόεδρο κα Αννίτα Δημητριάδου (διευθύντρια Τουρισμού ΚΟΤ) και την αντιπρόεδρο κα Μάρω Καζέπη (τουριστική λειτουργό Α’ ΚΟΤ) αποτελείται από τα μέλη: Πάμπο Πίσκοπο, Γιώργο Αριστείδου, Ανδρέα Χριστοδούλου, Μαρίνα Ανδρονίκου, Δημήτρη Μιχαήλ, Αντώνη Διομήδους, Νίκο Μακρίδη και Μαρίνα Αρμεύτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024