Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision στο Porto Carras Grand Resort

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Μάρτιος 2014, 10:40

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που οι διοργανωτές επιλέγουν το Porto Carras Grand Resort για να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό show.


Στο Porto Carras Grand Resort θα πραγματοποιηθεί το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ “Paradise Holiday” της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision, από τις 23 έως τις 30 Απριλίου 2014, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού “Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014” και του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που οι διοργανωτές επιλέγουν το Porto Carras Grand Resort για να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό show. Στο φεστιβάλ θα διαγωνιστούν ταλαντούχα παιδιά από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τις χώρες της Βαλτικής και την Ελλάδα. Ενώ ο νικητής του προκριματικού γύρου θα κερδίσει μεταξύ άλλων δωρεάν διαμονή με πλήρη διατροφή στο Porto Carras Grand Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του διαγωνισμού. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να πλημμυρίσουν το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort εκατοντάδες τουρίστες από τη Ρωσία, Ουκρανία και αλλού για να παρακολουθήσουν από κοντά το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision.

Οι χώροι του πολυτελούς ξενοδοχείου Σιθωνία θα γεμίσουν και φέτος με πάνω από 300 νέα ταλέντα, ηλικίας 4-18 χρόνων, που με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ανυπομονούν να καταπλήξουν με τις ερμηνείες τους στη μοναδική και κατάμεστη αίθουσα “Olympic Hall” του Porto Carras Grand Resort, αποδεικνύοντας πως είναι πραγματικοί επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 1.000 επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πέρα από την εκδήλωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top