Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Norwegian Cruise Line αποσύρεται από την Τυνησία κατόπιν περιστατικού 'φυλετικού μίσους'
Κρουαζιέρα

Η Norwegian Cruise Line αποσύρεται από την Τυνησία κατόπιν περιστατικού 'φυλετικού μίσους'

Η εταιρεία κρουαζιέρας Norwegian Cruise Line απάντησε με απόσυρσή της από τα λιμάνια της Τυνησίας, ύστερα από άρνηση της κυβέρνησης της αφρικανικής χώρας να αποβιβαστούν Ισραηλινοί επιβάτες του Norwegian Jade στο λιμάνι της La Goulette.

Η κυβέρνηση της Τυνησίας αρνήθηκε σε Ισραηλινούς επιβάτες κρουαζιέρας επί τους πλοίου “Norwegian Jade” της Norwegian Cruise Line να αποβιβαστούν στο λιμάνι La Goulette της χώρας, την Κυριακή 9 Μαρτίου. Σε απάντηση αυτής της κίνησης, η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια της σεζόν προς Τυνησία και ότι δε θα επιστρέψει στη χώρα.

“Θέλουμε να στειλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στην Τυνησία και στα λιμάνια ανά τον κόσμο, ότι δε θα ανεχθούμε τέτοιες μεμονωμένες πράξεις διακρίσεων εις βάρος των φιλοξενούμενών μας”, δήλωσε ο Kevin Sheehan, διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. “Είμαστε εξοργισμένοι από αυτήν την ενέργεια και από το γεγονός ότι δεν ενημερωθήκαμε εκ των προτέρων για αυτήν την πρακτική. Ζητούμε συγνώμη από όσους επιβάτες μας επηρεάζονται από αυτή μας την απόφαση και θέλουμε να γνωρίζουν ότι έχουμε προχωρήσει, ως απάντηση, σε ανάλογες κινήσεις”.

Η Norwegian Cruise Line απασχολεί πάνω από διαφορετικές εθνικότητες και υποδέχεται στα κρουαζιερόπλοιά της ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων. Η εταιρεία δεν αποδέχεται ή συμβιβάζεται με οποιεσδήποτε διακρίσεις και με αυτές τις ακυρώσεις εις βάρος της Τυνησίας και ελπίζει να στείλει ένα μήνυμα σε όσους τις προκαλούν, ότι αυτές δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024