Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπαφές της Όλγας Κεφαλογιάννη με TOs στη Νορβηγία
Τουριστική πολιτική

Επαφές της Όλγας Κεφαλογιάννη με TOs στη Νορβηγία

Η υπουργός τουρισμού εξέτασε, μαζί με τις διοικήσεις των ΤΟs Apollo, Startours, Ving και Lillepout τη δυνατότητα ενσωμάτωσης στα προγράμματά νέων ελληνικών προορισμών όπου αναπτύσσονται ειδικές μορφές τουρισμού, όπως City breaks, Αγροτουρισμός και άλλες ειδικές τουριστικές θεματικές προσεγγίσεις.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής της στο Όσλο, συνάντησε τους σημαντικότερους για τον ελληνικό τουρισμό Τour Οperators. Αντικείμενο της συζήτησης που είχε μαζί τους ήταν το πώς αυτοί μπορούν να εμπλουτίσουν τα τουριστικά πακέτα που προσφέρουν, ώστε να ενισχύσουν την τουριστική ροή από την Νορβηγία αλλά και γενικότερα από τις Σκανδιναβικές Χώρες προς την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η κα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τις διοικήσεις των ΤΟs Apollo, Startours, Ving και Lillepout και αντάλλαξε απόψεις για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, καθώς και ταξιδιωτικών προορισμών που θα συμβάλλουν στον επιδιωκόμενο από την Ελλάδα στόχο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Παράλληλα εξετάστηκε και η δυνατότητα ενσωμάτωσης στα προγράμματα των ΤΟs από Σκανδιναβία νέων ελληνικών προορισμών όπου αναπτύσσονται ειδικές μορφές τουρισμού όπως City breaks, Αγροτουρισμός και άλλες ειδικές τουριστικές θεματικές προσεγγίσεις όπου η Ελλάδα και διαθέτει τις δυνατότητες και αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα δόθηκε βαρύτητα και στις ιδιαίτερα δημοφιλείς στις σκανδιναβικές χώρες και τη Νορβηγία ειδικότερα, μορφές ειδικού τουρισμού όπως είναι ο ιατρικός τουρισμός όπου η Ελλάδα έχει δημιουργήσει υποδομές και βάσεις για να αναπτυχθούν. Οι συναντήσεις και από τις δύο πλευρές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και κοινής στόχευσης.

Επισημαίνεται ότι η τουριστική περίοδος του 2014 αναμένεται ιδιαίτερα καλή για τους ελληνικούς προορισμούς, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η κα Κεφαλογιάννη από τους ΤΟs.

Παράλληλα, η υπουργός Τουρισμού στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Νορβηγία παραχώρησε συνεντεύξεις σε μια από τις μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδες της Νορβηγίας, την “VG”, καθώς επίσης και σε δύο κλαδικά περιοδικά μεγάλης κυκλοφορίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024