Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΈκκληση του HAPCO προς πάσα κατεύθυνση για λύση στην υπόθεση ΟΜΜΑ
MICE

Έκκληση του HAPCO προς πάσα κατεύθυνση για λύση στην υπόθεση ΟΜΜΑ

Άκρως απαραίτητη για την Αθήνα θεωερεί ότι είναι η συνέχιση λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ο HAPCO. Οι αίθουσες του ΜΜΑ προσφέρονται για φιλοξενία μεγάλων συνεδρίων (έως 6.000 ατόμων), γεγονός που αυτόματα το ανάγουν σε ένα από τα δημοφιλέστερα συνεδριακά κέντρα της πρωτεύουσας.

Σωρεία δημοσιευμάτων έχει κατακλύσει τις τελευταίες μέρες τον Τύπο, αναφερόμενη στο μέλλον του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (ΟΜΜΑ). Παρά τις ποικίλες τοποθετήσεις, κοινή παραδοχή όλων παραμένει ότι η ύπαρξη και λειτουργία του συγκεκριμένου Οργανισμού προάγει και ενισχύει την εικόνα της Αθήνας σε διεθνές επίπεδο.

“Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών δεν αποτελεί σημείο – ορόσημο μόνο της πολιτιστικής ταυτότητας της Αθήνας, αλλά και της συνεδριακής. Οι αίθουσες του προσφέρονται για φιλοξενία μεγάλων συνεδρίων (έως 6.000 ατόμων), γεγονός που αυτόματα το ανάγουν σε ένα από τα δημοφιλέστερα συνεδριακά κέντρα της πρωτεύουσας, λόγω τόσο των εξαιρετικών υποδομών του, όσο και της εγγύτητας του στο κέντρο της πόλης”, αναφέρει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO.

“Η ιδιαίτερη ταυτότητα και η καταλυτική συμβολή της λειτουργίας του στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού της Αθήνας καθιστούν όχι μόνο επιθυμία, αλλά και υποχρέωση του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO να απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για την αναγκαιότητα επιβίωσης του ΟΜΜΑ.

Σημειώνεται ότι οι χώροι του Μεγάρου έχουν ήδη επιλεγεί για διοργανώσεις διεθνών / πανευρωπαϊκών και εθνικών συνεδρίων έως και το 2018, με αποτέλεσμα οποιοδήποτε σενάριο διακοπής λειτουργίας του να εκθέτει ανεπανόρθωτα όχι μόνο τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς, αλλά και την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο ως έναν μη αξιόπιστο και ικανό συνεδριακό προορισμό!”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024