Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Το ξενοδοχείο Blue Palace επιλέγει Swep Duo της Vileda Professional

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 March 2014, 09:53

H Vario Clean, σε συνεργασία με τα στελέχη του Blue Palace, μελέτησε τις ανάγκες τους σχετικά με τον καθαρισμό και διαμόρφωσε το πρόγραμμα Swep Duo που ταίριαζε στις απαιτήσεις και λειτουργίες του ξενοδοχείου.


Η εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος όπου η καθαριότητα και η υγιεινή αποτελούν τους σιωπηλούς πρωταγωνιστές είναι για ένα θέρετρο όπως το Blue Palace βασική προτεραιότητα και απαιτητικός στόχος καθώς ο καθαρισμός πρέπει να πραγματοποιείται παράλληλα με την χρήση των εγκαταστάσεων από τους επισκέπτες του. Το καινοτομικό σύστημα Swep Duo της Vileda Professional βρίσκεται στον πυρήνα της νέας προσέγγισης που εφαρμόζει το ξενοδοχείο Blue Palace στον καθαρισμό.

H Vario Clean, σε συνεργασία με τα στελέχη του Blue Palace, μελέτησε τις ανάγκες τους σχετικά με τον καθαρισμό και διαμόρφωσε το πρόγραμμα Swep Duo που ταίριαζε στις απαιτήσεις και λειτουργίες του ξενοδοχείου. Επιπλέον, πριν την έναρξη της season, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση σε όλο το προσωπικό καθαριότητας ώστε να διασφαλιστεί η σωστή χρήση των εργαλείων.

Μετά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του συστήματος, ο κ. Σωτήρης Κρεμαστιώτης (General Manager) και η κα Ζέτα Πουλάκη (Executive Housekeeper) δηλώνουν: ”Το σύστημα Swep Duo λειτούργησε αποτελεσματικά, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς τη διαφορετική φιλοσοφία του και πως αυτή έγινε αποδεκτή από το προσωπικό το οποίο είναι προσανατολισμένο σε περισσότερο παραδοσιακούς τρόπους καθαρισμού. Όλοι γνωρίζουμε την αντίδραση, ή αντίσταση αν θέλετε, που προβάλλει κάποιος σε κάθε τι νέο, επειδή ακριβώς αναιρεί τα μέχρι τώρα δεδομένα του και τον αναγκάζει να μπει σε διαδικασία αλλαγής... Εν τούτοις, το προσωπικό εντρύφησε πολύ γρήγορα στη νέα μέθοδο, αφού πρώτα πείστηκαν στην πράξη για τα οφέλη της νέας μεθόδου καθαρισμού γενικότερα, και του συστήματος Swep ειδικότερα”.

Το σύστημα Swep Duo της Vileda Professional βασίζεται στη μέθοδο του προεμποτισμού πανετών, καταργεί τη χρήση του κουβά και εξασφαλίζει εξαιρετική καθαριστική απόδοση. Αποτελεί την πιο κατάλληλη και ολοκληρωμένη λύση για χώρους όπου η αυξημένη παραγωγικότητα, η αναβαθμισμένη εικόνα και το άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα αποτελούν προτεραιότητα. Το σύστημα Swep Duo της Vileda Professional, είναι ένα πλήρες και ευέλικτο σύστημα που προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε έργου συνιστώντας έτσι το πιο ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού με προεμποτισμό.

”Η μορφολογία του ξενοδοχείου μας είναι τέτοια που τις περισσότερες φορές καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την πρόσβαση του προσωπικού στον χώρο ανεφοδιασμού. Παλαιότερα μια καμαριέρα, στη διάρκεια της βάρδιας επισκέπτονταν τον χώρο, τουλάχιστον 10 φορές για να γεμίσει και να αδειάσει το κουβά της, ενώ με το σύστημα Swep, αυτή η διαδικασία περιορίζεται στη μία φορά.

Η αυξημένη πληρότητα τους θερινούς μήνες συνεπάγεται ότι τα δωμάτια πρέπει να είναι έτοιμα για χρήση αμέσως μόλις καθαριστούν. Το σύστημα Swep της Vileda Professional το εγγυάται στην πράξη”, λέει η κα Πουλάκη.

Επιπλέον το σύστημα Swep Duo εξασφαλίζει μείωση στην κατανάλωση νερού και είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον. ”Το Blue Palace, όντας ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε περιβαλλοντικά θέματα, προσπαθεί πάντα να πορεύεται με πρακτικές που συνάδουν στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής του με την παραδοσιακή μέθοδο σφουγγαρίσματος του δαπέδου, επιτυγχάνεται μείωση της κατανάλωσης νερού από μια καμαριέρα στη διάρκεια της βάρδιας από τα 50 lt στο 1,5 lt!”, αναφέρει ο κ. Κρεμαστιώτης. “Η αναβαθμισμένη εικόνα του προσωπικού εν ώρα εργασίας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι πανέτες του συστήματος Swep δεν αναδίδουν οσμές συμμορφώνονται πλήρως με τις επιταγές ενός χώρου φιλοξενίας θαμώνων κορυφαίων απαιτήσεων όπως το Blue Palace”.
Εξοπλισμός

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top