Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επιχειρηματικότητα και τουρισμός

Η Ferrari ανοίγει το πρώτο θεματικό της πάρκο και το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Μάρτιος 2014, 11:02

Η Ferrari ανακοίνωσε τη λειτουργία του πρώτου θεματικού της πάρκου στην Ευρώπη για το θέρετρο PortAventura στη Βαρκελώνη, το οποίο θα διαθέτει τον ταχύτερο και υψηλότερο κάθετο επιταχυντή στην Ευρώπη.


Η PortAventura Entertainment S.A.U., θυγατρική της Investindustrial, υπέγραψε συμφωνία αδειοδότησης με τη Ferrari, ώστε να μπορέσει να κατασκευάσει το θεματικό πάρκο με την ονομασία “Ferrari Land” εντός του θερέτρου PortAventura και άλλο ένα θεματικό πάρκο στα περίχωρα της Βαρκελώνης.

Η Ferrari Land θα καλύπτει επιφάνεια 75.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει μια πληθώρα νέων και συναρπαστικών παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, συμπεραλαμβανομένου του ταχύτερου και υψηλότερου κάθετου επιταχυντή στην Ευρώπη.

Επιπρόσθετα, το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο της Ferrari θα δημιουργηθεί εντός του PortAventura, το οποίο θα είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο πολυτελείας με 250 δωμάτια , εστιατόρια και προσομοιωτή οδήγησης.

Το όλο σχέδιο αποτελεί μία επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ, με το θεματικό πάρκο της Ferrari να προγραμματίζεται να ανοίξει επίσημα τις πύλες του το 2016. Το PortAventura υποδέχεται ήδη 4 εκατ. άτομα το χρόνο, από τα οποία το 50% προέρχεται εκτός Ισπανίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top