Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Στη Lamway Hotel Management Group το ξενοδοχείο Artemis Suites στη Σαντορίνη

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Μάρτιος 2014, 16:05

Εκτός από Τρία ξενοδοχεία στην Οία, η Lamway Hotel Management Group απέκτησε και το ξενοδοχείο Artemis Suites στον ολόενα και αναπτυσσόμενο οικισμό του Μεγαλοχωρίου της Σαντορίνης.


Στην Οία βρίσκονται τρία απο τα ξενοδοχεία της Lamway Hotel Management Group, το Armeni Village Rooms & Suites, το Chroma Suites και το Liakada Suites, πλήρως ενσωματωμένα στην Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αλλά και στη μοναδική φυσική ομορφιά του τοπίου.

Τα ξενοδοχεία παρέχουν στους επισκέπτες τους πολυτελείς εγκαταστάσεις, εξατομικευμένες υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου και μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Όλα βρίσκονται σε μοναδικές τοποθεσίες της Οίας , προσφέροντας  πανοραμική θέα προς το ηφαίστειο και τα γειτονικά ηφαιστειογενή νησάκια δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό που αποπνέει ρομαντισμό και χαλάρωση.Εκτός από τα τρία ξενοδοχεία στην Οία, η Lamway Hotel Management Group απέκτησε και το 4*** boutique ξενοδοχείο Artemis Suites στον ολόενα και αναπτυσσόμενο οικισμό του Μεγαλοχωρίου της Σαντορίνης. Τοποθετημένο σε μια προνομιούχο θέση ακριβώς στην άκρη της Καλντέρας και 250 μέτρα πάνω από το Αιγαίο πέλαγος, το Artemis Suites “αιχμαλωτίζει” την Κυκλαδίτικη αισθητική και διαθέτει τέσσερις σουίτες (οι τρεις με θέα στην καλντέρα) και μία μεζονέτα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top