Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΣΕΤΕ

Ξεκινά το επιχειρησιακό πλάνο του ΙΝΣΕΤΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Μάρτιος 2014, 10:04

Στόχος του ΙΝΣΕΤΕ είναι να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σειρά προγραμμάτων σχετικά με τη βελτίωση των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών της χώρας, τα οποία θα ενισχύσουν ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Το αμέσως επόμενο διάστημα και με την ολοκλήρωση των διεργασιών για την απόκτηση της διαχειριστικής του επάρκειας, το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) θα ξεκινήσει την υλοποίηση του επιχειρησιακού του πλάνου. Στόχος του Iνστιτούτου είναι να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σειρά προγραμμάτων σχετικά με τη βελτίωση των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών της χώρας, τα οποία θα ενισχύσουν ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Βάση για τη δημιουργία και την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων θα είναι οι νέες αρχές ποιότητας για τον τουρισμό, όπως αυτές προτείνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι αρχές, οι οποίες έχουν εθελοντικό χαρακτήρα υλοποίησης για τα κράτη μέλη, καλύπτουν τέσσερις κύριους τομείς: την κατάρτιση του προσωπικού, την ικανοποίηση των καταναλωτών, την καθαριότητα και την συντήρηση των χώρων, καθώς και την ακρίβεια και την αξιοπιστία των πληροφοριών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία υποστηρίζεται ένθερμα από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Antonio Tajani, βρίσκει τον ΣΕΤΕ αρωγό για την υλοποίησή της στην Ελλάδα. Ακολουθώντας τις νέες αρχές ποιότητας για τον τουρισμό και με όχημα το ΙΝΣΕΤΕ, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να ενδυναμώσουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top