Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜε νέες πολυτελείς σουίτες θα λειτουργήσει φέτος το Liostasi Ios Hotel & Spa στην Ίο
Ξενοδοχεία

Με νέες πολυτελείς σουίτες θα λειτουργήσει φέτος το Liostasi Ios Hotel & Spa στην Ίο

Εκτός από τις έξι νέες πολυτελείς σουίτες στο Liostasi Ios Hotel & Spa τη νέα τουριστική περίοδο, αναβαθμίζεται η λειτουργία του εστιατορίου Grandma’s και του Liostasi Spa με την προσθήκη νέων πιάτων και την προσφορά επιπλέον περιποιήσεων αντίστοιχα.

Με έξι νέες πολυτελείς σουίτες θα υποδεχτεί το Liostasi Ios Hotel & Spa τη νέα τουριστική περίοδο. Οι ιδιαίτερα καλόγουστες σουίτες αποτελούν προϊόν της συνεργασίας του ξενοδοχείου με το διακεκριμένο σχεδιαστή και σκηνοθέτη κ. Αντώνη Καλογρίδη και ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Με τις νέες αυτές προσθήκες ολοκληρώθηκε η νέα πτέρυγα του ξενοδοχείου αποτελούμενη από διόροφες σουίτες με ένα ή δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι και υπαίθριο καθιστικό στον ιδιωτικό κήπο. Οι πελάτες της νέας πτέρυγας έχουν στη διάθεσή τους ξεχωριστή πισίνα προσανατολισμένη σε ένα από τα πιο θεαματικά ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου για αποκλειστική τους χρήση.

Παράλληλα αναβαθμίζεται η λειτουργία του εστιατορίου Grandma’s και του Liostasi Spa με την προσθήκη νέων πιάτων και την προσφορά επιπλέον περιποιήσεων αντίστοιχα. Ειδικότερα στο spa ετοιμάζεται νέος υπαίθριος χώρος περιποιήσεων για ζευγάρια, ο οποίος προσφέρει συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τα γειτονικά Κυκλαδονήσια. Επίσης εμπλουτίζεται το βραβευμένο πρωινό με πρόσθετα εδέσματα κυκλαδίτικης έμπνευσης.

“Το φετινό χειμώνα εργαστήκαμε πολύ συστηματικά για να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο το Λιοστάσι και να ισχυροποιήσουμε τη θέση του ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Ίου και ένα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία των Κυκλάδων”, τόνισε ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης του Liostasi Ios Hotel & Spa κατά την παρουσίαση των νέων σουιτών. “Πιστοί στην πολιτική της επιχείρησής μας να εμπλουτίζουμε κάθε χρόνο το προϊόν μας, συνεργαστήκαμε ξανά με τον κορυφαίο στο αντικείμενό του Αντώνη Καλογρίδη. Είναι αξιοθαύμαστη η ικανότητά του να δημιουργεί χώρους που αποπνέουν καλό γούστο και αισθησιασμό, συνδυάζοντας στοιχεία της κυκλαδίτικης παράδοσης με μια εξόχως σύγχρονη αισθητική. Πλέον προσφέρουμε τον ιδανικό συνδυασμό σε δωμάτια και σουίτες διαφόρων μεγεθών, ώστε όλοι οι πελάτες μας – ζευγάρια, οικογένειες και παρέες – να βρουν το κατάλληλο για τις προτιμήσεις τους κατάλυμα”.

Το Liostasi Ios Hotel & Spa είναι το μόνο ξενοδοχείο-μέλος της Small Luxury Hotels of the World στην Ίο. Πρόκειται για κορυφαίο boutique hotel του νησιού, μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για τη ρομαντική ατμόσφαιρα, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και τη θέα στη Σίκινο και Σίφνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024