Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διάκριση ξενοδοχείου

Διάκριση Green Key Award 2014 για το Porto Carras Grand Resort

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Μάρτιος 2014, 09:43

Τα τρία βραβεία Green Key για το 2014 επιβραβεύουν τις συντονισμένες ενέργειες του Porto Carras Grand Resort που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, με συγκεκριμένο επενδυτικό πρόγραμμα, αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό.


Μία ακόμα διάκριση για το Porto Carras Grand Resort: και για τα τρία ξενοδοχεία του αγαπημένου Συγκροτήματος της Χαλκιδικής, Porto Carras Meliton 5*, Porto Carras Sithonia 5*, αλλά και τη Villa Galini, τα οποία βραβεύθηκαν για μία ακόμη χρονιά με το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key Eco Label.

Το Green Key αντιπροσωπεύει παγκοσμίως το σύμβολο ποιότητας της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής διαχείρισης (eco-label) των ξενοδοχειακών μονάδων, με εθνικό χειριστή την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ). Η βράβευση με το Green Key καταδεικνύει την υπευθυνότητα της επιχείρησης απέναντι στο περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο. Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο από την Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του Προγράμματος GREEN KEY της ΕΕΠΦ.

Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται για το σύνολο των περιβαλλοντικών τους ενεργειών που αφορά τόσο στη διαχείριση της μονάδας, όσο και στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και της τοπικής κοινωνίας.

Τα τρία βραβεία Green Key για το 2014 επιβραβεύουν τις συντονισμένες ενέργειες του Porto Carras Grand Resort που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, με συγκεκριμένο επενδυτικό πρόγραμμα, αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό. Πιο αναλυτικά, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου και παραγωγής πόσιμου ύδατος, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων, ενώ βραβεύεται κάθε χρόνο με Γαλάζιες Σημαίες για τις τρεις παραλίες και τη μαρίνα.


Στη φωτογραφία, η Villa Galini.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top