Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκδήλωση για τις επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος με τη στήριξη της TUI Ελλάς
TOs

Εκδήλωση για τις επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος με τη στήριξη της TUI Ελλάς

Οι 'Επαγγελματικές Ευκαιρίες του Μέλλοντος και Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πνεύματος' απευθύνονται σε νέους ηλικίας από 17–22 ετών, με σκοπό να ενημερωθούν, διά της άμεσης επαφής με κορυφαία και καταξιωμένα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, για τις εξελίξεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην επιχειρηματικότητα σήμερα και στο μέλλον.

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα “Επαγγελματικές Ευκαιρίες του Μέλλοντος και Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πνεύματος”, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας του Επιμελητηρίου, διοργάνωσε την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία της TUI Ελλάς στην Κηφισιά, τη δεύτερη σε σειρά εκδήλωση. Η πρώτη αντίστοιχη εκδήλωση είχε διοργανωθεί με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Hellas, στις 23 Ιανουαρίου 2014.

Οι εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται σε νέους ηλικίας από 17–22 ετών, με σκοπό να ενημερωθούν, διά της άμεσης επαφής με κορυφαία και καταξιωμένα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, για τις εξελίξεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην επιχειρηματικότητα σήμερα και στο μέλλον. Βασικός στόχος των εκδηλώσεων είναι να βοηθηθούν οι νέοι ως προς τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και ταυτόχρονα να ενισχυθεί το επιχειρηματικό τους πνεύμα.
Περισσότερα από 200 άτομα, νέοι στην πλειοψηφία τους, παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις των ομιλητών, ενώ είχαν την ευκαιρία να θέσουν καίρια ερωτήματα, αλλά και να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους, ως προς τις επαγγελματικές ευκαιρίες στην ελληνική εργασιακή αγορά του μέλλοντος. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν οι νέοι για τη σημασία του τουρισμού στην ελληνική αγορά και τις δυνατότητες ανάπτυξής του τα επόμενα χρόνια, καθώς και για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων εντός του κλάδου.

Ομιλητές της εκδήλωσης, εξέχοντα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων και μέλη της Επιτροπής Ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, οι οποίοι μοιράστηκαν με το νεανικό κοινό την προσωπική επαγγελματική τους πορεία και εμπειρία, υπήρξαν οι ακόλουθοι: κ. Γεώργιος Βλάχος, διευθύνων σύμβουλος Μattel, κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, διευθύνων σύμβουλος Metro, κ. Κυριάκος Κοφινάς, διευθυντής Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Safilo Hellas, κα Ντόρα Τασόπουλου, διευθύντρια Μάρκετινγκ Mattel, κ. Αλέξανδρος Παρασκευάς, διευθυντής Κέντρου Διανομής Metro, κ. Απόστολος Ψαρρός, εμπορικός διευθυντής Safilo Hellas και κα Βαγιάννα Κουρούπη, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της TUI Ελλάς.

Ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της TUI Ελλάς, μίλησε για τη σημαντική ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού στη χώρα μας κατά το 2013 και παρουσίασε τις θετικές προβλέψεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου τα επόμενα χρόνια, κάτι το οποίο θα ανοίξει σε χιλιάδες νέους το δρόμο για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο κ. Μαυρόπουλος τόνισε στην ομιλία του τη σπουδαιότητα της διατήρησης της σταθερότητας στη χώρα, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της συμβολής των κρατικών και επαγγελματικών φορέων στην αναβάθμιση των υποδομών. Μείζονος και καθοριστικής σημασίας για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος κατέχει, ωστόσο, η καλλιέργεια τουριστικής συνείδησης όχι μόνο σε επίπεδο επιχειρήσεων και φορέων, αλλά και σε κάθε Έλληνα πολίτη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η TUI Ελλάς ανακοίνωσε το άνοιγμα δυο θέσεων trainee, που θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες στην εσπερίδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της ΤUI Ελλάς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024