Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη χρήση του Internet στις ξενοδοχειακές πωλήσεις
Τουριστική εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη χρήση του Internet στις ξενοδοχειακές πωλήσεις

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ξενοδόχους, καθώς και σε όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων που θέλουν να ενημερωθούν για τις αλλαγές στο χώρο του διαδικτύου όπως και τη χρήση του σήμερα για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας διοργανώνει σε συνεργασία με την Tourism Apps, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο “Η χρήση των υπηρεσιών του διαδικτύου στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των ξενοδοχειακών πωλήσεων”, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο Sitia Beach City Resort and Spa.
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ξενοδόχους, καθώς και σε όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων που θέλουν να ενημερωθούν για τις αλλαγές στο χώρο του διαδικτύου όπως και τη χρήση του σήμερα για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικτυακών κρατήσεων καθότι έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές στο χώρο του τουρισμού και της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, οι οποίες επηρεάζουν την ξενοδοχειακή αγορά.
 
Οι θεματικές ενότητας του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι οι ακόλουθες:

  • Η σημερινή κατάσταση και προβλέψεις
  • Τα διαδικτυακά συστήματα κρατήσεων
  • Η σημερινή online τουριστική αγορά
  • Πως γίνεται η online τουριστική προώθηση
  • Τεχνικές Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ (Social Media, email Marketing, κ.λπ.).
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024