Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςNaturesse Hellas: Επιλεγμένοι κωδικοί και σε συσκευασίες λιανικής
Εξοπλισμός ξενοδοχείων

Naturesse Hellas: Επιλεγμένοι κωδικοί και σε συσκευασίες λιανικής

Τα προϊόντα naturesse διαθέτουν μια ευρεία γκάμα οικολογικών συσκευασιών και προϊόντων εστίασης μιας χρήσεως κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πηγές.

Η Naturesse Hellas προσφέρει πλέον επιλεγμένους κωδικούς και σε συσκευασίες λιανικής. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να κάνουν την επιλογή τους ανάμεσα σε πιάτα από φύλλα φοίνικα ή ζαχαροκάλαμο, χάρτινα ποτήρια και μαχαιροπίρουνα από CPLA και να δώσουν μια υγιεινή και οικολογική επιλογή εστίασης στους πελάτες τους.

Πιο αναλυτικά:

  • Οι συσκευασίες λιανικής περιέχουν 10 ή 20 τεμάχια αναλόγως τον κωδικό.
  • Οι ετικέτες στη συσκευασία περιλαμβάνουν λογότυπο naturesse και πληροφορίες προϊόντων στα γαλλικά, ιταλικά, και γερμανικά καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για τουριστικά σημεία πώλησης.
  • Τα προϊόντα naturesse είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα.
  • Τα προϊόντα naturesse έχουν τη πιστοποίηση EN 13432 και πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Τα προϊόντα naturesse διαθέτουν μια ευρεία γκάμα οικολογικών συσκευασιών και προϊόντων εστίασης μιας χρήσεως κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πηγές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024