Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤρία management ξενοδοχεία της HotelBrain στο affiliation της Aqua Vista Hotels
Ξενοδοχεία

Τρία management ξενοδοχεία της HotelBrain στο affiliation της Aqua Vista Hotels

H HotelBrain ενέταξε στο affiliation της Aqua Vista Hotels τα υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχεία Meli Meli στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, Pietra & Mare και Boheme στο Καλό Λιβάδι και στη Χώρα της Μυκόνου, αντίστοιχα.

H HotelBrain ανακοίνωσε την ένταξη τριών management ξενοδοχείων της στο affiliation της Aqua Vista. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ενέταξε πρόσφατα στο affiliation της Aqua Vista Hotels τα υπό τη διαχείρισή της ακόλουθα ξενοδοχεία: Meli Meli στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, Pietra & Mare και Boheme στο Καλό Λιβάδι και στη Χώρα της Μυκόνου, αντίστοιχα.


To Pietra & Mare στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.


Το Boheme στη Χώρα της Μυκόνου.

Πιστή στη φιλοσοφία της να επιδιώκει το branding των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται μέσω affiliations of independent hotels (ήδη 30 υπό τη διαχείριση της εταιρείας ξενοδοχεία ανήκουν σε άλλα affiliations), η HotelBrain χαιρετίζει την ένταξη των τριών πρώτων ξενοδοχείων της στην Aqua Vista Hotels.

Στη φωτογραφία, η είσοδος του ξενοδοχείου Meli Meli στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024