Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκδήλωση για τα 16 χρόνια του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού για τον Τουρισμό του Παν/μίου Αιγαίου
Τουριστική εκπαίδευση

Εκδήλωση για τα 16 χρόνια του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού για τον Τουρισμό του Παν/μίου Αιγαίου

Διδάσκοντες, διδάκτορες και διπλωματούχοι όλων των ετών λειτουργίας του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών 'Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού' του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση για τα 16 χρόνια από την ίδρυσή του, στις 4 Απριλίου.

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού” του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εορτάζοντας τα 16 χρόνια από την ίδρυσή του, οργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, στην Αθήνα.

Στην εορταστική εκδήλωση προσκαλούνται διδάσκοντες, διδάκτορες και διπλωματούχοι όλων των ετών λειτουργίας του Μεταπτυχιακού.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού” λειτουργεί από το Ακαδημαϊκό έτος 1998-99, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ήδη από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του μεταπτυχιακού προγράμματος παρατηρείται μία συνεχής προσπάθεια ενημέρωσης και αναβάθμισης του προγράμματος σπουδών, έτσι ώστε η παρεχόμενη γνώση να συμπορεύεται με τις ραγδαίες εξελίξεις στον ερευνητικό τομέα της τουριστικής παραγωγής.

Η ανάγκη για εξειδικευμένη έρευνα σε αντικείμενα που σχετίζονται με τον τουρισμό, καθώς και η υποστήριξη των Εκπαιδευτικών και Ερευνητικών δραστηριοτήτων του Μεταπτυχιακού οδήγησαν στη δημιουργία του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών (ΕΤΕΜ).

Παράλληλα, το ΔΠΜΣ διαπιστώνοντας την έλλειψη εξειδικευμένων επιστημονικών περιοδικών για τον Τουρισμό, προχωρά στην έκδοση περιοδικού που έχει ως κύριο στόχο τη διάχυση της πληροφορίας του γνωστικού αντικειμένου “Τουρισμός”, έτσι ώστε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στη μελέτη του φαινομένου του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024