Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗμερίδα με θέμα την πιστοποίηση της Μεσογειακής Κουζίνας στη Ρόδο
Ημερίδες

Ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση της Μεσογειακής Κουζίνας στη Ρόδο

Ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση της Μεσογειακής Κουζίνας και με ομιλητή τον δρ. Νικόλαο Κατσαρό, διευθυντή τμήματος Διατροφολογίας του New York College, γίνεται στη Ρόδο στις 6 Απριλίου.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου,  σε συνεργασία με το New York College διοργανώνουν την Κυριακή 06/04/14 και ώρα 11.00 στη συνεδριακή αίθουσα του Καζίνο της Ρόδου, ημερίδα με θέμα “Πιστοποίηση Μεσογειακής Κουζίνας” με ομιλητή τον δρ. Νικόλαο Κατσαρό, διευθυντή τμήματος Διατροφολογίας του New York College, πρ. πρόεδρο ΕΦΕΤ και επιστημονικό συνεργάτη στον “Δημόκριτο”.

Θα ακολουθήσει δεκάλεπτη παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Κολλεγίου και ενημέρωση για την δυνατότητα φοίτησης στο Μεταπτυχιακό του Κολλεγίου, το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Ηλίας και Κώστας Ζωγραφίδης θα ενημερώσουν τα μέλη του Συλλόγου σχετικά με θέματα  εργατικής νομοθεσίας καθώς και για τους νέους κανονισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ, όπως είναι και το βιβλίο παρουσίας του προσωπικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024