Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση της Μεσογειακής Κουζίνας στη Ρόδο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Απρίλιος 2014, 15:52

Ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση της Μεσογειακής Κουζίνας και με ομιλητή τον δρ. Νικόλαο Κατσαρό, διευθυντή τμήματος Διατροφολογίας του New York College, γίνεται στη Ρόδο στις 6 Απριλίου.


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου,  σε συνεργασία με το New York College διοργανώνουν την Κυριακή 06/04/14 και ώρα 11.00 στη συνεδριακή αίθουσα του Καζίνο της Ρόδου, ημερίδα με θέμα “Πιστοποίηση Μεσογειακής Κουζίνας” με ομιλητή τον δρ. Νικόλαο Κατσαρό, διευθυντή τμήματος Διατροφολογίας του New York College, πρ. πρόεδρο ΕΦΕΤ και επιστημονικό συνεργάτη στον “Δημόκριτο”.

Θα ακολουθήσει δεκάλεπτη παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Κολλεγίου και ενημέρωση για την δυνατότητα φοίτησης στο Μεταπτυχιακό του Κολλεγίου, το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Ηλίας και Κώστας Ζωγραφίδης θα ενημερώσουν τα μέλη του Συλλόγου σχετικά με θέματα  εργατικής νομοθεσίας καθώς και για τους νέους κανονισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ, όπως είναι και το βιβλίο παρουσίας του προσωπικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top