Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Σύσκεψη ΟΑΕΔ Πελοποννήσου και Τ.Ο.Π. για τη στήριξη του ξενοδοχειακού κλάδου

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Απρίλιος 2014, 11:54

Εκτενής συζήτηση πραγματοποιήθηκε για τη στήριξη των εργαζομένων του κλάδου σε τοπικό επίπεδο, μέσω των εργαλείων που διαθέτει ο ΟΑΕΔ, αλλά και την αναζήτηση νέων μορφών παροχής κινήτρων για τη δημιουργία και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.


Σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 29 Μαρτίου μεταξύ του περιφερειακού διευθυντή Πελοποννήσου του ΟΑΕΔ κ. Γιάννη Καρβέλη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η αναγκαιότητα διερεύνησης των τοπικών αναγκών στήριξης του ξενοδοχειακού κλάδου και η δυνατότητα συνεργασίας των φορέων για την προώθηση της απασχόλησης και τη μέγιστη συμβολή της στην ανάπτυξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Τ.Ο.Π. κ. Κων/νος Μαρινάκος αναφέρθηκε στη σημαντική ωφελιμότητα που παρέχεται στον κλάδο μέσω των προγραμμάτων για τον κοινωνικό τουρισμό και τη διατήρηση θέσεων εργασίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την ανάγκη επέκτασης των εν λόγω προγραμμάτων, έτσι ώστε να καταστούν ακόμα πιο δελεαστικά και επωφελή προς τις τουριστικές επιχειρήσεις, προσφέροντας επιπλέον οικονομικά και φοροαπαλλακτικά κίνητρα, προσαρμοσμένα στους συνεχείς μεταβαλλόμενους όρους της αγοράς.

Τέλος, εκτενής συζήτηση πραγματοποιήθηκε για τη στήριξη των εργαζομένων του κλάδου σε τοπικό επίπεδο, μέσω των εργαλείων που διαθέτει ο ΟΑΕΔ, αλλά και την αναζήτηση νέων μορφών παροχής κινήτρων για τη δημιουργία και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top