Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Το 1ο Συνέδριο του Traveller Made πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, 4-6 Απριλίου

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Απρίλιος 2014, 16:45

Το Traveller Made είναι μία ευρωπαϊκή κοινότητα δικτύωσης που απαρτίζεται από Travel Designers, αφοσιωμένους στο να παρέχουν πολυτελή, μοναδικά ταξίδια σε επισκέπτες που αναζητούν διαφορετικές και πρωτότυπες εμπειρίες και αναζητούν εξειδικευμένους συμβούλους που γνωρίζουν τις ανάγκες τους και δεσμεύονται πλήρως για την εξυπηρέτηση τους.


Το 1ο Traveller Made Members’ Reunion Conference υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα, στο ξενοδοχοείο Astir Palace στις 5 Απριλίου 2014 υπό την διοργάνωση του Seez Travel και του τμήματος εκδηλώσεων της Omni Apico, μέλη, και οι δύο εταιρίες, του ομίλου Algean Group.

Το Seez Travel έχοντας ως γνώμονα την ανάγκη να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η Ελλάδα ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως πρότεινε να πραγματοποιηθεί το συνέδριο του Traveller Made στην Αθήνα, το οποίο έγινε ευρέως αποδεκτό. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου 40 από τους σημαντικότερους ιδιοκτήτες και CEO’s ευρωπαϊκών ταξιδιωτικών γραφείων παρευρέθηκαν στις 4-6 Απριλίου στην Αθήνα, από χώρες όπως τη Γαλλία, την Ελβετία , την Ολλανδία, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία, τη Λετονία, το Βέλγιο, την Τσεχία και από τη Λιθουανία.

Το Traveller Made είναι μία ευρωπαϊκή κοινότητα δικτύωσης που απαρτίζεται από Travel Designers, αφοσιωμένους στο να παρέχουν πολυτελή, μοναδικά ταξίδια σε επισκέπτες που αναζητούν διαφορετικές και πρωτότυπες εμπειρίες και αναζητούν εξειδικευμένους συμβούλους που γνωρίζουν τις ανάγκες τους και δεσμεύονται πλήρως για την εξυπηρέτηση τους.


Ο Quentin Desurmont, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Traveller Made.


Ο Quentin Desurmont, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Traveller Made συναντήθηκε με Έλληνες ξενοδόχους οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής αυτής κοινότητας. Ο ίδιος δήλωσε: “Η Ελλάδα έχει απίστευτες προοπτικές, προφέροντας τεράστιες δυνατότητες για τους ταξιδιώτες με υψηλή αγοραστική δύναμη, οι οποίοι αναζητούν διαφοροποιημένες εμπειρίες σε όλο τον κόσμο”.

Ο κ. Γιώργος Ηλιάδης, ιδρυτικό μέλος της Algean Group ανέφερε: “Όλοι εμείς οι οποίοι ασχολούμαστε με τα ταξίδια και δημιουργία εμπειριών θα πρέπει τόσο συλλογικά όσο και ατομικά, να προωθήσουμε αυτή την όμορφη χώρα ως έναν πολυτελή προορισμό που προσφέρεται για ξεχωριστές εμπειρίες. Διοργανώνοντας στην Αθήνα το 1ο Traveller Made  Members’ Reunion Conference, ο Όμιλος μας δείχνει έμπρακτα τη δέσμευση του να κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση”.

Η κα Άννια Σπηλιοπούλου Ηλιάδη, ιδρυτικό μέλος της Algean Group επεσήμανε: “Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του Traveller Made  Members’ Reunion Conference για τις γόνιμες συζητήσεις και την ανταλλαγή ιδεών. Με τη συνεργασια του ΕΟΤ και της Starwood, σχεδιάσαμε μια θαυμάσια εμπειρία για τα 40 κορυφαία ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά γραφεία, που επισκέφθηκαν την Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με τη βοήθειά μας, βίωσαν την Αθήνα ως μια ζωντανή και ενδιαφέρουσα πόλη και όχι ως μια ενδιάμεση στάση στις διακοπές τους στα νησιά”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top