Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιακρίσεις της Airfasttickets στα Tourism Awards 2014
OTAs

Διακρίσεις της Airfasttickets στα Tourism Awards 2014

Η ελληνική εταιρεία στο χώρο του online travel booking Airfasttickets απέσπασε το Gold Βραβείο στην κατηγορία Website & Booking Interface και το Silver βραβείο στην κατηγορία Advertising campaign.

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Airfasttickets στα φετινά Tourism Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 8 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace. Τα βραβεία έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του τουρισμού. Στη ξεχωριστή βραδιά της απονομής, παρευρέθηκαν λαμπεροί προσκεκλημένοι από το χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

Η ελληνική εταιρεία στο χώρο του online travel booking απέσπασε δύο συνολικά βραβεία σε διάφορες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, η Airfasttickets κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία Website & Booking Interface και Silver βραβείο στην κατηγορία Advertising campaign.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, ο γενικός διευθυντής της Airfasttickets, κ. Παναγιώτης Ευαγγελάτος, δήλωσε: “Η AirFastTickets εκφράζει το μέλλον του ελληνικού τουρισμού και στηρίζει όλες αυτές τις διοργανώσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της AirFastTickets που δίνει τον καλύτερο της εαυτό για αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα”.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε με online βαθμολόγηση από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προκύπτουν από το μέσο όρο της βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα, αλλά και από την ποιοτική αξιολόγηση κατά τη συνάντηση της Επιτροπής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024