Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνέχεια στη συνεργασία της Disney με τη Lufthansa
Αεροπορικές εταιρείες

Συνέχεια στη συνεργασία της Disney με τη Lufthansa

Με το σύνθημα 'Join the Muppets. With Lufthansa', η αεροπορική εταιρεία παρουσιάζει τη νέα κινηματογραφική ταινία της Disney με μια μεγάλη online και offline διαφημιστική εκστρατεία.

Μετά την ταινία “Planes” (Αεροπλάνα), συνεχίζεται η συνεργασία με τη Disney μέσω της ταινίας “Muppets Most Wanted”(Τα Muppets Καταζητούνται). Οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να προσβλέπουν σε “κουκλίστικες” εκπλήξεις εν πτήσει. Μετά την ταινία ‘Planes’, η αεροπορική εταιρία ξεκινά την επόμενη συνεργασία της με τη Disney, λίγο πριν τα εγκαίνια της επίσημης κυκλοφορίας της ταινίας ‘Muppets Most Wanted’ στη Γερμανία, την 1η Μαΐου.

Με το σύνθημα “Join the Muppets. With Lufthansa”, η αεροπορική εταιρεία παρουσιάζει τη νέα κινηματογραφική ταινία της Disney με μια μεγάλη online και offline διαφημιστική εκστρατεία, εξακολουθώντας να εδραιώνει τη θέση της ως ένας αερομεταφορέας εξαιρετικά φιλικός προς τις οικογένειες. Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Ιουλίου οι επιβάτες κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας εν πτήσει ενώ παράλληλα οι λάτρεις των θρυλικών Muppets θα διασκεδάσουν και θα κερδίσουν πολλά δώρα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι τους.

Λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα, το προσωπικό της Lufthansa στους κόμβους της Φρανκφούρτης και του Μονάχου θα μοιράζει μάσκες ματιών ύπνου, διακοσμημένες με τα μάτια των δύο διάσημων ηρώων, του Kermit και της Miss Piggy. Φορώντας τις, οι επιβάτες θα απολαύσουν μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού διασκεδάζοντας ταυτόχρονα τους συνεπιβάτες τους. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι νεαροί επιβάτες θα λάβουν δώρα με τα Muppets, όπως καλαμάκια αναψυκτικού, καρτ ποστάλ και ένα βιβλίο δραστηριοτήτων, με πολλά παζλ και εικόνες ζωγραφικής. Φυσικά, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα εν πτήσει περιλαμβάνει και την κλασική ταινία μεγάλου μήκους “The Muppets”, εισάγοντας τους λάτρεις των Muppets στο κλίμα της νέας ταινίας “Muppets Most Wanted”.

Στη διάρκεια των σχολικών αργιών Απριλίου και Μαΐου, τα Muppets θα είναι -μαζί με τους επιβάτες, φυσικά- η κεντρική ατραξιόν στα γκισέ check-in για οικογένειες, στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Οι ήρωες της ταινίας θα διακοσμούν τις σημάνσεις του αεροδρομίου, ενώ θα προσφέρονται και οι ανάλογα διακοσμημένες δημοφιλείς κάρτες επιβίβασης για τα παιδιά και τα αγαπημένα τους λούτρινα κουκλάκια.

Ακόμη, στην ιστοσελίδα LH.com/muppets προσφέρονται τρία συναρπαστικά online παιχνίδια, καθένα εκ των οποίων παρουσιάζεται από ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα της ταινίας, αναβιώνοντας έτσι τον μύθο των Muppets, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να έχουν διαδραστική επικοινωνία με τους αγαπημένους τους ήρωες. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να στείλουν στους φίλους τους ευχετήριες κάρτες από τα Muppets, που μπορούν να σταλούν είτε ταχυδρομικώς είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Εκτός από τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία, η Lufthansa προσφέρει και πολλά δώρα. Το πρώτο βραβείο είναι ένα ταξίδι για τέσσερα άτομα στο Λος Άντζελες, με επίσκεψη στα κινηματογραφικά στούντιο της Disney – συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων, διαμονής και ενοικίασης αυτοκινήτου.

Ένα trailer, που προβάλλεται στους κινηματογράφους από την 1η Απριλίου και θα αποτελέσει το εναρκτήριο βίντεο πριν την ταινία, προσφέρει μια έκπληξη στο κοινό των Muppets: η Miss Piggy, με το δικό της αμίμητο στυλ, κάθεται στη Business Class και εισάγει τους θεατές στο θέμα της ταινίας. Το trailer, σε μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση, θα προβληθεί πριν τις ταινίες των Muppets, στο ψυχαγωγικό σύστημα εν πτήσει της Lufthansa.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024