Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ξεκινά σήμερα η μεγαλύτερη συνεδριακή έκθεση της Κίνας IT&CM China

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Απρίλιος 2014, 11:01

ΣΑΓΚΑΗ - IT&CM CHINA - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τη φετινή χρονιά οι Κινέζοι αγοραστές στη διεθνή έκθεση IT&CM China (15-17 Απριλίου) στη Σαγκάη έχουν φτάσει συνολικά τους 480, ενώ μεταξύ του συνόλου των αγοραστών υπάρχουν και μερικά ελληνικά γραφεία.


ΣΑΓΚΑΗ - IT&CM CHINA - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή αγοραστών από την Κίνα, αλλά και με εκπροσώπηση από όλο τον κόσμο, ξεκινά σήμερα η διεθνής έκθεση IT&CM China στη Σαγκάη, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 17 Απριλίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος οι Κινέζοι αγοραστές εχουν φτάσει συνολικά τους 480, ενώ μεταξύ του συνόλου των αγοραστών υπάρχουν και μερικά ελληνικά γραφεία. Επισης, οι διοργανωτές της έκθεσης τονισαν ότι φέτος οι καινούργιοι φιλοξενούμενοι αγοραστές στην IT&CM China έχουν φτάσει στο 65% του συνόλου, κάτι που επετεύχθη σε συνεργασία με παγκόσμια δίκτυα, καθώς και με το Travel Daily News Network, τα οποία βοήθησαν σε αυτήν την ανανένωση.Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνεργασία της IT&CM China με το νεοσύστατο οργανισμό MICE Committee of China Association of Travel Services, ο οποίος θα φέρει στην έκθεση περίπου 50 νέα γραφεία διοργάνωσης συνεδρίων.

Ο κλάδος των συνεδρίων στην Κίνα “ανθίζει” τα τελευταία χρόνια γνωρίζοντας ετήσια αύξηση της τάξεως του 20%, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τους προμηθευτές των συνεδρίων, είτε αυτοί βρίσκονται εγκατεστημένοι στην Κίνα είτε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του πλανήτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top