Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Στοχευμένη παρουσία της Πελοποννήσου στα βρετανικά ΜΜΕ

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Απρίλιος 2014, 11:48

Γνωστοποίηση μέσω δημοσιευμάτων του προορισμού 'Πελοπόννησος' στους Βρετανούς τουρίστες, ενόψει και της έναρξης των πτήσεων της EasyJet από Λονδίνο προς Καλαμάτα στις 22 Απριλίου.


Στην εφημερίδα “Daily Star Sunday”, ένα από τα μεγαλύτερα έντυπα της Βρετανίας, με ημερήσια κυκλοφορία άνω των 500.000 αντιτύπων, βρέθηκε η “Μυθική Πελοπόννησος”. Η συντάκτρια Pat Wooding βρέθηκε στην Πελοπόννησο τον περασμένο Ιούλιο σε fam trip που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με μεμονωμένους τουριστικούς συντάκτες της Βρετανίας. Στόχος αυτών των δράσεων είναι η γνωστοποίηση του προορισμού ενόψει και της έναρξης των πτήσεων της EasyJet από Λονδίνο προς Καλαμάτα στις 22 Απριλίου.

Ήδη έχουν προηγηθεί τα άρθρα της Jennifer Cox στην εφημερίδα “Daily Express”, που κυκλοφορεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα “top nationals” και η οποία έχει μεγάλη κυκλοφορία με 750.000 φύλλα και 2.000.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα στο website της. Έχει προηγηθεί επίσης η δημοσίευση του διάσημου τουριστικού blogger Iain Mallory, ο οποίος είναι συχνά προσκεκλημένος εθνικών οργανισμών τουρισμού ανά τον κόσμο και ο οποίος έχει ένα πιστό κοινό και το portal του λαμβάνει περίπου 200.000 επισκέψεις κάθε μήνα.

Στην ίδια ομάδα συντακτών βρέθηκε στην Πελοπόννησο ο David Wooding, εκ μέρους της εφημερίδας “Sun”, της οποίας η ημερήσια κυκλοφορία ανέρχεται σε 2.300.000 αντίτυπα και το website της δέχεται 28.000.000 επισκέπτες κάθε μήνα, όπου αναμένεται το άρθρο του.

Σε συνέχεια της ίδιας προσπάθειας στα τέλη Απριλίου θα διοργανωθεί fam trip από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με 25 τουριστικούς πράκτορες από την Πολωνία, με στόχο να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, ενόψει των πρώτων πτήσεων φέτος το καλοκαίρι από την Πολωνία δύο φορές την εβδομάδα. Στις αρχές Απριλίου θα φιλοξενηθούν 12 μέλη του Δ.Σ. του Eurocities (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων), tour operator και τουριστικοί συντάκτες στον τομέα του αγροτουρισμού από χώρες της Ε.Ε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top