Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Ελληνο-Ρωσικό Τουριστικό Forum στην Αθήνα, 23-27 Απριλίου

Τατιάνα Ρόκου - 17 Απρίλιος 2014, 12:12

Ο ρωσικός T.O. Labirint και το Le Grand Group of Companies πραγματοποιεί το 8ο Greek Forum, στις 24 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στόχος του Greek Forum είναι η Αθήνα να γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Ρώσων επισκεπτών τα επόμενα χρόνια, μεγαλώνοντας τη διάρκεια παραμονής τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας.


Το Ελληνο-Ρωσικό Τουριστικό Forum ξεκινά τις εργασίες του στην Αθήνα στις 24 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής.
 
Πλήθος επαγγελματιών από το χώρο του τουρισμού από τη Ρωσία και πάνω από 100 δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα και να ανακαλύψουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της.
 
Όλοι οι επίσημοι φορείς του τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και ο Δήμος Αθηναίων βοήθησαν από την πρώτη στιγμή στην επιτυχία του εγχειρήματος, κατανοώντας την ευκαιρία που δίνεται στην πρωτεύουσα να προβληθεί έντονα και αποτελεσματικά, σε μία τόσο σημαντική τουριστική αγορά.
 
Η διοργάνωση ανήκει στο Labirint, έναν από τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour Operators, σε συνεργασία με το Le Grand Group of Companies, σημαντικό ταξιδιωτικό όμιλο εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και την Aegean.
 
Στόχος του Greek Forum είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας να γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Ρώσων επισκεπτών τα επόμενα χρόνια, μεγαλώνοντας τη διάρκεια παραμονής τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας. 
 
Για τον παραπάνω λόγο το Le Grand Group of Companies, official partner του Labirint στην Ελλάδα, επένδυσε στη δημιουργία ενός άνετου και πολυτελούς γραφείου στην Αθήνα, προκειμένου να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όχι μόνο στους Ρώσους, αλλά και σε άλλους  απαιτητικούς επισκέπτες.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος “Le Grand Group of Companies” το 2013 διπλασίασε τις αφίξεις σχεδόν σε όλους τους προορισμούς με πρώτη την Κρήτη, στην οποία βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, ξεπερνώντας τους 260.000 επισκέπτες στους 4 προορισμούς.
 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top