Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέος γενικός διευθυντής της Etihad Airways στην Κύπρο
Αεροπορικές εταιρείες

Νέος γενικός διευθυντής της Etihad Airways στην Κύπρο

Ο κ. Abdelrahman Abdullah Al Madhloum Al Suwaidi αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή της εταιρείας στην Κύπρο με στόχο τη διατήρηση της επιτυχούς παρουσίας της στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε το διορισμό του κ. Abdelrahman Abdullah Al Madhloum Al Suwaidi στη θέση του γενικού διευθυντή των εργασιών της εταιρείας στην Κύπρο. Με το διορισμό του, ο κ. Al Suwaidi θα αναλάβει την περαιτέρω επέκταση των εμπορικών συνεργασιών της Etihad Airways στην Κύπρο, διασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση της επιτυχούς παρουσίας της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. 
 
Ο κ. Al Suwaidi κατάγεται από τα ΗΑΕ και εντάχθηκε στο δυναμικό της Etihad Airways το 2013 ως Sales Manager, έχοντας σημαντική εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις σε διάφορες εταιρείες του κλάδου των ακινήτων αλλά και του τουρισμού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο διορισμός του κ. Al Suwaidi έγινε κατόπιν μετακίνησης του μέχρι πρότινος γενικού διευθυντή της εταιρείας στην Κύπρο κ. Rashed Saif Al Shabi, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των εργασιών της Etihad Airways στη Σαουδική Αραβία.
 
Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Abdelrahman στη διεθνή εμπορική μας ομάδα. Η επιτυχής καριέρα του μετρά ήδη δύο δεκαετίες σε πολύ σημαντικά πόστα του sales, marketing και airline operations και γνωρίζουμε ότι οι γνώσεις του θα αποτελέσουν ένα σημαντικό παράγοντα για την περαιτέρω επέκταση της Etihad Airways στην Κύπρο, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη”.
 
Ο κ. Baumgartner πρόσθεσε επίσης: “Η σύνδεση Λάρνακα – Άμπου Ντάμπι αποτελεί ένα από τα στρατηγικά δρομολόγια στο διαρκώς αυξανόμενο μας δίκτυο, τόσο για επαγγελματικά ταξίδι, όσο και για τουρισμό. Η παρουσία του Abdelrahman εκτιμούμε πως θα ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειες για ενδυνάμωση των σχέσεων της Κύπρου με τα ΗΑΕ, τις χώρες του Κόλπου και όχι μόνο σε ότι αφορά τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις αλλά και τον πολιτισμό“.
 
Η Etihad Airways ξεκίνησε τις πτήσεις της από τη Λάρνακα προς το Άμπου Ντάμπι, τον Ιούνιο του 2009. Πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε την αύξηση του βασικού της δρομολογίου από το Άμπου Ντάμπι προς τη Λάρνακα σε πέντε φορές την εβδομάδα (από 3 που είναι σήμερα), ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο μεταξύ 1ης Ιουλίου και 30ης Σεπτεμβρίου 2014, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά. Για όλες τις πτήσεις από και προς Κύπρο, η Etihad Airways χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 136 επιβατών, με 16 διακεκριμένες (Pearl Business Class) και 120 οικονομικές θέσεις (Coral Economy Class).
 
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024