Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Transavia: Ξεκίνησαν οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Απρίλιος 2014, 15:41

Από τις 17 Απριλίου, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού ναύλου συνδέει τις δύο πόλεις τρεις φορές την εβδομάδα.


Η transavia.com, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία και μέλος του ομίλου Air France-KLM, ξεκίνησε στις 17 Απριλίου τις πτήσεις που συνδέουν άμεσα τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας με την πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Η πτήση θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα: κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Η πρώτη πτήση καλωσορίστηκε θερμά κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

“Με το άνοιγμα αυτού του δρομολογίου στο Άμστερνταμ, η transavia.com προσθέτει τον δέκατο έκτο ελληνικό προορισμό στο πρόγραμμα των πτήσεών της. Το άνοιγμα του δρομολογίου Θεσσαλονίκης - Άμστερνταμ συνιστά μέρος μιας συνολικότερης στρατηγικής για την ενίσχυση της παρουσίας μας στην Ελλάδα, αλλά και την άμεση προσβασιμότητα της Ολλανδίας από τη Θεσσαλονίκη από μόλις 70 ευρώ. Η Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο μιας δυναμικής περιοχής άντλησης ταξιδιωτών προς την Ολλανδία, και συγκεκριμένα το Άμστερνταμ, και επίσης η δεύτερη πιο μοντέρνα πόλη, σύμφωνα με το Lonely Planet 2013. Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη είναι μια σημαντική πύλη σε μια αδιάλειπτη ιστορία 3.000 χρόνων, καθώς διατηρεί κειμήλια του Ρωμαϊκού, Βυζαντινού και Οθωμανικού της παρελθόντος”, δήλωσε ο Hester Bruijninckx, διευθυντής πωλήσεων της transavia.com.

Χάρη σε αυτή τη νέα απευθείας σύνδεση θα είναι πιο εύκολο για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής να ανακαλύψουν τα αξιοθέατα του Άμστερνταμ. Παράλληλα οι Ολλανδοί, ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη, θα ανακαλύψουν μια από τις πιο μαγευτικές περιοχές της Ελλάδας, με όμορφες παραλίες και ακτές, εξαιρετική κουζίνα και εκπληκτικά ιστορικά μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η transavia.com πετά σήμερα σε 160 προορισμούς από την Ολλανδία και τη Γαλλία, ενώ στην Ελλάδα εξυπηρετεί πλέον τα αεροδρόμια της Αθήνας, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλονιάς, του Ηρακλείου, της Χίου, της Σαντορίνης, της Κω, της Καλαμάτας, της Μυτιλήνης, της Πρέβεζας, της Ρόδου, της Σάμου και της Ζακύνθου με απευθείας πτήσεις προς την Ολλανδία (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ και Αϊντχόβεν) και τη Γαλλία (Παρίσι, Λυών και Νάντη). Η transavia.com, η οποία χαρακτηρίζεται από το φιλικό και εξυπηρετικό της σέρβις, προσφέρει εισιτήρια σε προσιτές τιμές, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί οποιοσδήποτε είτε απευθείας από την ιστοσελίδα transavia.com είτε μέσω ταξιδιωτικών γραφείων. Εκτός αυτού, όσοι το επιθυμούν, μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση –έναντι αμοιβής– υπηρεσιών εστίασης στη διάρκεια της πτήσης, να επιλέξουν τη θέση τους, να επιλέξουν κατηγορία ναύλων ή την επιβίβαση επιπλέον αποσκευών.

Μέχρι στιγμής, ο ρυθμός κρατήσεων για τις πτήσεις Θεσσαλονίκη - Άμστερνταμ είναι θετικός, καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες επιβάτες ανακαλύπτουν την transavia.com.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top