Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η Mikenopa Hellas επεκτείνεται στην Τουρκία

Τατιάνα Ρόκου - 29 April 2014, 12:15

Η εταιρεία Mikenopa Hellas ξεκινά συνεργασία με το νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla, μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access.


Η εταιρεία Mikenopa Hellas, η οποία ειδικεύεται στην παροχή Internet υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα στην ελληνική αγορά, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Τουρκία, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla, μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access.

Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προνόμια της ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης υψηλών ταχυτήτων στο internet σε όλους τους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους, μέσω του πλήρως αυτοματοποιημένου αναβαθμισμένου συστήματος. Επιπλέον, σε όλους τους επισκέπτες παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη, 24 ώρες το 24ωρο/365 ημέρες το χρόνο, χωρίς χρέωση.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: ”Για περισσότερα από 7 χρόνια παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα ελληνικά πολυτελή ξενοδοχεία με μεγάλη μας χαρά. Τώρα νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι να αναγγείλουμε τη συνεργασία μας με ένα από τα πιο καινούρια πολυτελή ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη, το Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla, μιας και αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την επέκτασή μας στη γειτονική Τουρκία. Θα είναι τιμή μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα τουρκικά ξενοδοχεία με την ίδια αφοσίωση και αποτελεσματικότητα όπως και στους Έλληνες πελάτες μας”.

Ο όμιλος Mikenopa ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα, και είναι πιστοποιημένος και εξουσιοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών High Speed Internet για τις ξενοδοχειακές αλυσίδες Marriott, Rezidor (Radisson, Park inn), Hilton, IHG και Starwood. Όλες οι προσφερόμενες τεχνολογικές λύσεις είναι σχεδιασμένες για να επιφέρουν επιπλέον εισοδήματα στα ξενοδοχεία, καθώς επίσης και σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους. Με πελατολόγιο μεγαλύτερο από 200 ξενοδοχεία, η Mikenopa έχει εξασφαλίσει μια σημαντική θέση στην Κεντρική Ευρώπη, την Ελλάδα και τη Ρωσία, και σταδιακά επεκτείνεται σε νέες αγορές στην Άπω Ανατολή. Η εταιρεία Mikenopa Hellas ΕΠΕ συνεργάζεται με πολλά γνωστά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, π.χ. το Hilton Athens, την αλυσίδα Mitsis Hotels, την αλυσίδα Kipriotis Hotels, το Capsis Elite Resort, ξενοδοχεία του ομίλου Capsis, το ξενοδοχειο Titania, το St. George Lycabettus, τον όμιλο Airotel, το St. George Lycabettus, το NJV Athens Plaza, το Royal Olympic, το Pilot Beach Resort, κ.ά. Η εταιρεία είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top