Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιεθνές τουριστικό συνέδριο στη Σάμο

Διεθνές τουριστικό συνέδριο στη Σάμο

Στο τέλος του 2002 προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Σάμο το Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Τουρισμός και Δίκαιο”, έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο νομάρχης Σάμου κ. Θαλασσινός με τον […]

Στο τέλος του 2002 προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Σάμο<.> το Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Τουρισμός και Δίκαιο”<…>, έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο νομάρχης Σάμου κ. Θαλασσινός με τον καθηγητή Αστικού Δικαίου του ΑΠΘ, Αχιλλέα Κουτσουράδη και τους υποψηφίους διδάκτορες κ.κ. Α. Χατζαντώνη και Σ. Μιχαλόπουλο.

Στο μεταξύ, τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση προπαρασκευαστικού περιεχομένου, με την συμμετοχή επαγγελματικών φορέων και πανεπιστημίων. Σκοπός του προσυνεδρίου είναι η διατύπωση πρακτικών ζητημάτων, που προκύπτουν από την εφαρμογή του δικαίου στον τομέα του τουρισμού. Τα ζητήματα αυτά θα αναλυθούν κατά τις εργασίες του κυρίως συνεδρίου, στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν επιστήμονες από την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού, όπως η Ελβετία.

Η πρωτοβουλία για την διοργάνωση του Συνεδρίου ανήκει στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου, σε συνεργασία με την Νομική Σχολή του ΑΠΘ και τον δήμο Βαθέος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024