Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Και η 1to1 LINGUA μέλος του HAPCO

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Μάιος 2014, 14:13

Η εταιρεία είναι ακόμη μέλος της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC), του City of Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.


Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO καλωσορίζει στο δίκτυο μελών του ακόμη μία εταιρεία στην κατηγορία “Εταιρίες Διερμηνείας Συνεδρίων & Μεταφράσεων”. Πρόκειται για την εταιρεία 1to1-LINGUA. Η 1to1-LINGUA ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρους επαγγελματίες στους τομείς της γλώσσας, της διερμηνείας συνεδρίων και της πληροφορικής. Έκτοτε έχουμε παράσχει τις υπηρεσίες μας σε δεκάδες πολύγλωσσα συνέδρια δύο έως επτά γλωσσών. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες γλωσσικές υπηρεσίες στον τομέα της Διοργάνωσης Διεθνών Συνεδρίων καθώς και σε πολύγλωσσες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Γνώμονάς μας είναι οι ανάγκες των πελατών μας και κινητήρια δύναμη η επιθυμία να προσφέρουμε υπηρεσίες στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας.
 
Η εταιρεία είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC), του City of Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και διαπιστευμένη στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η 1to1-LINGUA συμμορφώνεται με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας στη διερμηνεία συνεδρίων και παρέχει εξοπλισμό που πληροί τις σχετικές προδιαγραφές ISO.

Άμεσοι συνεργάτες της είναι τόσο οι τελικοί χρήστες των υπηρεσιών τηςόσο και ενδιάμεσοι Επαγγελματίες Διοργανωτές Συνεδρίων. Έτσι, η 1to1-LINGUA συνεργάζεται αρμονικά με PCOs αναλαμβάνοντας το απαιτητικό τμήμα της παροχής ενός ευρέως φάσματος γλωσσικών υπηρεσιών.

Το πολύγλωσσο προσωπικό είναι διαθέσιμο όλη την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, ενώ το διεθνές δίκτυο διερμηνέων της, μέλη της AIIC και διαπιστευμένοι από τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης επαγγελματίες, μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού συνεδρίου, ανεξαρτήτως μεγέθους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top