Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Croatia Airlines προσθέτει νέες απευθείας πτήσεις Αθήνα - Σπλιτ

Τατιάνα Ρόκου - 09 Μάιος 2014, 12:03

Από τις 3 Μαΐου 2014, για πρώτη φορά στην ιστορία της Croatia Airlines, εισάγονται τακτικές διεθνείς πτήσεις μεταξύ του Σπλιτ και της Αθήνας. Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει και φέτος τις πτήσεις της Αθήνα - Ντουμπρόβνικ - Ζάγκρεμπ. Οι πτήσεις ξεκίνησαν στις 17 Απριλίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2014.


Η Croatia Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας και μέλος της Star Alliance, ενισχύει το πρόγραμμα των πτήσεων της προς την Αθήνα. Από τις 3 Μαΐου 2014, για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, εισάγονται τακτικές διεθνείς πτήσεις μεταξύ του Σπλιτ και της Αθήνας. Η μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας και η Αθήνα συνδέονται με απευθείας πτήσεις κάθε Σάββατο με αεροσκάφη Airbus 319 (χωρητικότητας 144 θέσεων) και Airbus A320 (χωρητικότητας 174 θέσεων).

Το αεροσκάφος αναχωρεί από το Σπλιτ στις 18:30 και φτάνει στην Αθήνα στις 21:10. Η αναχώρηση από την Αθήνα είναι στις 21:55 και η άφιξη στο Σπλιτ στις 22:40 (όλες οι ώρες είναι τοπικές).Επίσης, η Croatia Airlines συνεχίζει και φέτος τις πτήσεις της Αθήνα - Ντουμπρόβνικ - Ζάγκρεμπ. Οι πτήσεις ξεκίνησαν στις 17 Απριλίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2014, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Εισιτήρια με επιστροφή Αθήνα- Σπλιτ είναι διαθέσιμα στο croatiaairlines.com.

Η Croatia Airlines αναμένει ότι η εισαγωγή της πτήσης Σπλιτ - Αθήνα θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας εντός της Star Alliance και θα την προωθήσει ως ένα παγκόσμιο προϊόν το οποίο προσφέρει στους επιβάτες της η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία του κόσμου. Τα μέλη της Star Alliance προσφέρουν σήμερα πάνω από 21.900 καθημερινές πτήσεις προς 1.328 αεροδρόμια σε 195 χώρες.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top