Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικό marketing

Διάκριση της Globe One Digital με δύο βραβεία στα Tourism Awards 2014

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Μάιος 2014, 15:11

Η Globe One Digital απέσπασε δύο βραβεία στην κατηγορία 'Best Use of Search Marketing Strategy' στα Tourism Awards 2014.


H Globe One Digital διακρίθηκε λαμβάνοντας το χρυσό, αλλά και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Use of Search Marketing Strategy” στην 1η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου.

Η εταιρεία ξεχώρισε για τις digital στρατηγικές που εφάρμοσε σχετικά με την αξιοποίηση μηχανών και τεχνικών αναζήτησης (SEO & SEM). Συγκεκριμένα η εταιρεία κέρδισε το χρυσό βραβείο για την AirFastTickets, το διεθνές online travel agency που διατηρεί γραφεία σε 5 χώρες και έχει ως στόχο τη δημιουργία καινοτόμων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Η Globe One Digital εφαρμόζοντας Search marketing performance στρατηγικές, συνέβαλλε στην ανάδειξη της AirFastTickets σε Νο1 Digital Brand στο Travel στην Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία η Globe One Digital κέρδισε το ασημένιο βραβείο για το Digital & Social Marketing της Grecotel, μέλος του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη. Ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία επικοινώνησε ψηφιακά το μοναδικό Brand identity της Grecotel  με εξειδικευμένες τεχνικές, προσέλκυσε τεράστιο κομμάτι του ταξιδιωτικού κοινού από την εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

Τα Tourism Awards αποτελούν ένα νεοσύστατο θεσμό, που διοργανώθηκε από τo Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

Η Globe One Digital κέρδισε όλα τα βραβεία στην κατηγορία που συμμετείχε, συναγωνιζόμενη μεγάλα agencies του ελληνικού χώρου. Η βράβευση της εταιρείας αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωση, την εμπειρία και την σημαντική θέση που κατέχει στο κομμάτι του Travel Performance Marketing ως κορυφαία εταιρεία στο digital marketing.

Τα βραβεία παρέλαβε o CEO της Globe One Digital, κ. Δημήτρης Παπουτσής, ο οποίος αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με όλες τις ομάδες, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον επιχειρηματία κ. Ν. Κοκλώνη, ιδρυτή της AirFastTickets.

Η Globe One Digital είναι ένα digital marketing agency που προσφέρει από το 1997 Web & Performance services σε κορυφαία ελληνικά και διεθνή brands στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ακόμη χώρες. Η εξειδίκευσή της εταιρείας στο Travel Performance Marketing οδήγησε στην επιτυχή διαχείριση πολυάριθμων projects σε Search και Social Media, με εξειδίκευση στην απόδοση της ψηφιακής επικοινωνίας σε κάθε επίπεδο. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google στην Ελλάδα, ανήκει στο πρόγραμμα Google SEM Stars και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Online Media Publishers σε επίπεδο στρατηγικής επικοινωνίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top