Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Τα πρώτα τουριστικά γραφεία στο TRAVELIFE

Τατιάνα Ρόκου - 14 Μάιος 2014, 15:16

Τα τουριστικά γραφεία Fast Group, MidEast και ELVE Tours από την Αθήνα και Cosmoroes Travel Services από τα Τρίκαλα ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την πιστοποίησή τους από το σύστημα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη βιωσιμότητα στον τουρισμό TRAVELIFE.


Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) υποδέχεται, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου CSR TOUR, στο οποίο συμμετέχει, τα τέσσερα πρώτα ελληνικά τουριστικά γραφεία που εργάζονται ήδη για την πιστοποίησή τους από το παγκοσμίως γνωστό και ευρέως αναγνωρισμένο σύστημα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη βιωσιμότητα στον τουρισμό TRAVELIFE. Πρόκειται για τα γραφεία Cosmoroes Travel Services από τα Τρίκαλα και Fast Group, MidEast και ELVE Tours από την Αθήνα.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στα γραφεία του Συνδέσμου, των συντονιστών βιωσιμότητας των τουριστικών αυτών γραφείων με την υπεύθυνη έργου του CSR TOUR και σύμβουλο TRAVELIFE κα Αγγελική Ροσολάτου, από την πλευρά του ΗΑΤΤΑ, και τον συνεργάτη του Συνδέσμου, σύμβουλο και εξωτερικό ελεγκτή (auditor) TRAVELIFE κ. Ιωάννη Παππά. Τους δόθηκαν οδηγίες για τα επόμενα βήματά τους, έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση με αφορμή θέματα που τους απασχολούν στην πορεία τους προς το επίπεδο του “Συνεργάτη TRAVELIFE” (Partner Level) και απαντήθηκαν ερωτήματα (ορισμένα και σε απ’ευθείας σύνδεση με το γραφείο του TRAVELIFE στην Ολλανδία, μέσω Skype).

Ο ΗΑΤΤΑ, ως Σύνδεσμος, τους “εύχεται κάθε επιτυχία στα τουριστικά γραφεία, που με ενθουσιασμό ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις του ταξιδιωτικού τομέα, και θα βρίσκεται κοντά στους συντονιστές βιωσιμότητάς τους σε κάθε βήμα, για να τους συμβουλεύει και να τους καθοδηγεί, έτσι ώστε να επιτύχουν το συντομότερο δυνατό την πιστοποίηση των γραφείων τους από το TRAVELIFE”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top