Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιβάλλον

Συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης με την North Events

Τατιάνα Ρόκου - 16 Μάιος 2014, 11:26

Η συνεργασία μεταξύ της North Events με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης αφορά στην προώθηση των Προγραμμάτων Green Key και Γαλάζιες Σημαίες στην Σκανδιναβία, το 2015.


Η καμπάνια για την προώθηση του πράσινου τουρισμού της Ελλάδας συνεχίζεται για το έτος 2015, με την ανανέωση της συνεργασίας της North Events με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικού φορέα συντονισμού των διεθνών προγραμμάτων Green Key και Blue Flags, με στόχο την περεταίρω ανάδειξη και αξιοποίηση του.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης εκστρατείας Sustainable Greece τα τελευταία 3 έτη σε χώρες της Ευρώπης, και κυρίως της Σκανδιναβίας, η παραπάνω συνεργασία επισφραγίζεται το 2015 με μία δυναμική παρουσίαση στην έκθεση “Grekland Panorama” της Στοκχόλμης (13-15.02.2015) με αποκλειστικό περίπτερο όπως και εξειδικευμένες εκδόσεις που θα αφορούν στον πράσινο τουρισμό. Ειδικότερα η “Grekland Panorama” – η μοναδική έκθεση για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία – επεκτείνεται σε μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, την Ericsson Globe, σε 4.000 τ.μ.

Οι Σκανδιναβοί επισκέπτες είναι από τους πλέον ευαισθητοποιημένους σε θέματα εφαρμοσμένης πράσινης πολιτικής, και ειδικότερα για τον κλάδο του τουρισμού, ο οποίος για την χώρα μας έχει να επιδείξει 138 ξενοδοχεία βραβευμένα με το Green Key (για το 2013), ενώ 408 ακτές και10 Μαρίνες βραβεύτηκαν φέτος με τη Γαλάζια Σημαία.

Ήδη για το έτος 2014, ως και σήμερα, οι βραβευμένες με Green Key ξενοδοχειακές μονάδες συμπεριλαμβάνουν 17 νέες συμμετοχές, παρουσιάζοντας έτσι μία σταθερή ετήσια και συνεχώς ανοδική πορεία.

Προγραμματισμένες σχετικές παρουσιάσεις θα ανακοινωθούν ως παράλληλες δραστηριότητες στις “Πράσινες Πρωτεύουσες” της Ευρώπης, το 2014 στην Κοπεγχάγη και στο Μπρίστολ για το 2015, πάντα σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Η North Events εξειδικεύεται στις σκανδιναβικές αγορές, παρουσιάζοντας σταθερό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό έργο ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού, αξιοποιώντας κάθε όχημα επικοινωνίας για την στρατηγική αύξηση του μεριδίου αγοράς για την Ελλάδα.

Οι παραπάνω δράσεις βρίσκονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top