Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο ρόλος της Ψηφιακής Τεχνολογίας στο Μέλλον του Τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Οκτώβριος 2001, 00:00

Τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες καθώς και τις ραγδαίες εξελίξεις που έχουν επιφέρει στις επιχειρηματικές στρατηγικές της Τουριστικής Βιομηχανίας<...>

θα παρουσιάσει ο Dr Δημήτρης Μπούχαλης, στο 2ο Συνέδριο Τουρισμού, που διοργανώνει το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία, από 19-20 Οκτωβρίου 2001, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Ο Dr Δημήτρης Μπούχαλης είναι Επικεφαλής του Τμήματος

eTourism<.> της Σχολής Διοικητικών Σπουδών για τον Τομέα Υπηρεσιών, του Πανεπιστημίου του Surrey<.>

, το οποίο τα τελευταία 35 χρόνια παρακολουθεί συστηματικά όλες τις καινοτόμες εξελίξεις στον Τουρισμό.

Οι αλλαγές που έχουν συντελεσθεί στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας αποτελούν μία αναμφισβήτητη πρόκληση για τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις του Τουρισμού. Οι συνεχείς πρόοδοι τόσο στο Internet όσο και στις ψηφιακές τεχνολογίες (eFutures) επιβάλλουν την ανάπτυξη περισσότερο αποτελεσματικών eBusiness στρατηγικών και στον τομέα του Τουρισμού. Επιπλέον, έντονο είναι το ενδιαφέρον για την διερεύνηση νέων εργαλείων, τα οποία θα εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ελληνική Τουριστική Βιομηχανία του μέλλοντος. ΄Ολο και περισσότερες επιχειρήσεις, άλλωστε, χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να αυξήσουν την προστιθέμενη αξία των προϊόντων τους, να ενισχύσουν την κερδοφορία τους και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Ο Dr Δ. Μπούχαλης θα προσεγγίσει αφενός τις προβλεπόμενες αλλαγές στην τεχνολογία eTourism και αφετέρου τις ευκαιρίες που προκύπτουν για την Τουριστική Βιομηχανία του μέλλοντος. Σε μία συνεχώς εξελισσόμενη αγορά, οι νέες επικοινωνιακές μέθοδοι αποτελούν πλέον αναπόσπαστο στοιχείο του τομέα της Διαχείρισης τουριστικών προϊόντων και προορισμών.

Η ομιλία του Dr Μπούχαλη θα γίνει τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της 4ης ενότητας με θέμα: Communication/Marketing Strategies (Στρατηγικές Επικοινωνίας & Marketing). Χορηγοί του Συνεδρίου είναι η British Airways, το ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental και η Andersen Greece.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top