Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσίαση της Χαλκιδικής σε ομάδα Ιταλών αντιπροσώπων CRAL
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση της Χαλκιδικής σε ομάδα Ιταλών αντιπροσώπων CRAL

Στο ταξίδι στη Χαλκδική συμμετείχαν υπεύθυνοι των Σωματείων Εργαζομένων των σπουδαιότερων ιταλικών εταιρειών και Οργανισμών Κοινής Οφελείας, με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής στην αγορά των CRAL της Ιταλίας.

Με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας και σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, τον ιταλικό Τ.Ο. Jambo Group και την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε από τις 13.05.2014 έως τις 18.05.2014 ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Χαλκιδική. Στο ταξίδι συμμετείχαν υπεύθυνοι των Σωματείων Εργαζομένων των σπουδαιότερων ιταλικών εταιρειών και Οργανισμών Κοινής Οφελείας, με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής στην αγορά των CRAL της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, οι Ιταλοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές της χερσονήσου και να μείνουν εντυπωσιασμένοι από τις εκτεταμένες παραλίες με τις χρυσαφένιες και δαντελωτές αμμουδιές, τα κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα νερά, τα πυκνά πευκοδάση της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας με την πλούσια χλωρίδα και πανίδα που συνθέτουν το υπέροχο ανάγλυφο της Χαλκιδικής και να γευτούν την παραδοσιακή τοπική κουζίνα. Επίσης, ενδιαφέρουσα για τους φιλοξενούμενους επισκέπτες υπήρξε η ανακάλυψη της μοναστηριακής πολιτείας του Αγίου Όρους, όπου πραγματοποιήθηκε μονοήμερη κρουαζιέρα, ενώ το γραφικό νησάκι της Αμμουλιανής τους εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Για την άρτια παρουσίαση του προορισμού, η αποστολή ξεναγήθηκε σε ξενοδοχειακές μονάδες, παραθεριστικά συγκροτήματα, εστιατόρια, ταβέρνες και κέντρα διασκέδασης της περιοχής.

Περαιτέρω στόχος του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας είναι η προσέλκυση και άλλων τουριστικών οργανισμών της Ιταλίας για την τόνωση της τουριστικής κίνησης της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024