Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςHAPCO: Νέα εικόνα για την Ελλάδα στην IMEX 2014
Εκθέσεις

HAPCO: Νέα εικόνα για την Ελλάδα στην IMEX 2014

Οι προσδοκίες των συνεκθετών του HAPCO στην IMEX 2014 επιβεβαιώνονται για μία καλή χρονιά σε επίπεδο συνεδρίων και εκδηλώσεων το 2014.

Με θετικές εντυπώσεις, που καλλιέργησαν και υψηλές προσδοκίες ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση συνεδρίων IMEX 2014 (20-22 Μαΐου), στην οποία για ακόμη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO έδωσε το παρών, συνοδευόμενος από τα μέλη AFEA SA Travel & Congress Services, Beleon Tours, FREI S.A. Travel Congress, Vista Events, Porto Palace Hotel Thessaloniki, Radisson Blu Park Hotel Athens, Out of the Blue – Capsis Elite Resort, MEETINGREECE & Hellenic Sun Editions ως συν-εκθέτες.

Το περίπτερο της Ελλάδας, παρουσιάζοντας νέα εικόνα, κέρδισε τις εντυπώσεις και πρόσφερε ικανοποίηση όχι μόνο στους συνεκθέτες, αλλά και σε κάθε επισκέπτη του, αφού η νέα δομή του το κατέστησε πιο λειτουργικό, πιο καλαίσθητο και κυρίως πιο «επαγγελματικό» από ποτέ, δίνοντας ελπίδα ότι επιτέλους κάτι αλλάζει, έπειτα από αρκετές συστάσεις του HAPCO προς τους αρμόδιους φορείς για βελτίωση της ελληνικής παρουσίας σε διεθνείς εκθέσεις. Το πρώτο βήμα αναμφισβήτητα έγινε. Μένει όμως να ακολουθήσουν και άλλα, αφού ως γνωστόν η προσέλκυση συνεδρίων απαιτεί από έναν προορισμό συνδυασμό πολλών παραγόντων.

Καταληκτικά ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη φετινή διοργάνωση της IMEX 2014, η Ελλάδα ως συνεδριακός προορισμός παρουσίασε ομολογουμένως ενδιαφέρον και η επίσκεψη του περιπτέρου από buyers ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες των περισσοτέρων για μία καλή χρονιά το 2014 και σε επίπεδο συνεδρίων & εκδηλώσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024