Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Μεταφορές

Μαύρη Παρασκευή αύριο για την Ιταλία με απεργίες σε όλα τα ΜΜΜ

Θοδωρής Κουμέλης - 29 May 2014, 16:39

Η απεργία των μεταφορικών μέσων για τις 29 και 30 Μαΐου 2014 θα επιφέρει κομφούζιο στις μεταφορές και θα επηρεάσει τον κλάδο του τουρισμού.


Δυσφορία υπάρχει σε όλη την Ιταλία από την παρεμπόδιση της κίνησης με μέσα μαζικής μεταφοράς με τους ταξιδιώτες να ταλαιπωρούνται για άλλη μια φορά. Η μαζική απεργία των εργαζομένων των σιδηροδρόμων ξεκίνησε σήμερα και αύριο αναμένεται να επεκταθεί και στα αεροδρόμια.
 
Στην αυριανή απεργία συμπεριλαμβάνεται και το προσωπικό της EasyJet και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Meridiana. Σύμφωνα με ανακοίνωση, όλο το προσωπικό που εργάζεται στα αεροδρόμια του Μιλάνο (Linate και Malpensa) θα κάνει αύριο Παρασκευή 30 Μαΐου απεργία, από τις 13:00 ως τις 17:00 τοπική ώρα δημιουργώντας κομφούζιο στις πτήσεις. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερωθούν από το αεροδρόμιο ή από τις εταιρίες κατευθείαν για τις αλλαγές στα προγράμματα των πτήσεων. Το προσωπικό της Alitalia ανακοίνωσε στάση εργασίας από τις 12:00 ως τις 16:00 τοπική ώρα. Η Alitalia και η Air One ανακοίνωσαν ότι έχουν πάρει μέτρα για τη μείωση του ταλαιπωρία των επιβατών τους και έχουν προγραμματίσει περιορισμένη μείωση των πτήσεων τους προς και από το Μιλάνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Alitalia σε μια ανακοίνωσή της δήλωσε ότι η απόφαση προέρχεται από την “ανικανότητα του φορέα διαχείρισης του αερολιμένα να εξασφαλίζεται επαρκής συνδρομή στην λειτουργία των αερολιμένων.” 
 

Όπως αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών από την απεργία των τρένων θα επηρεαστεί κυρίως η βόρεια Ιταλία, παρουσιάζοντας πολλές δυσκολίες στη μεταφορά των ταξιδιωτών. 

Στη φωτογραφία, το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου.


 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top