Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Επίσημη έναρξη της διαδικτυακής εφαρμογής συνεδρίων Conferience.com

Τατιάνα Ρόκου - 04 Ιούνιος 2014, 14:30

Το Conferience.com είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.


Τον Απρίλιο του 2013, η Financial-Academy.gr, εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων και συνεδρίων στους κλάδους των χρηματοοικονομικών, business analytics και Private Equity & Startups, δημιούργησε το ConferenceV.com το οποίο εξελίχθηκε στη σημερινή παγκόσμια πλατφόρμα διάδρασης συνεδρίων, το conferience.com. Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στην δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

Το Conferience.com είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες κ.λπ.), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, ερωτήσεων, ερευνών, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση και άλλες εξατομικευμένες λύσεις.

Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια, έρευνες polling και συνέδρια από το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, την Boussias Communications, την OTEAcademy, την EuropeanForums, την SAP Hellas, το JobFairAthens, την Cosmote, την Τράπεζα Πειραιώς, το Corallia Cluster, καθώς και από μικρότερα μεμονωμένα σεμινάρια και έρευνες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top