Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι Γάλλων δημοσιογράφων στην Αθήνα για την ανάδειξη του προορισμού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Ιούνιος 2014, 11:21

Στο ταξίδι Τύπου, με σκοπό την ανάδειξη της Αθήνας ως προορισμού διακοπών συμμετείχαν 5 Γάλλοι δημοσιογράφοι από το Παρίσι, Λυών και Νάντη, τους οποίους συνόδευαν η αντιπρόσωπος της εταιρείας Transavia και η προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας.


Μετά από πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Transavia- θυγατρική της Air France και της KLM, το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” και το πρακτορείο Yalos Tours στην Αθήνα, οργανώθηκε ταξίδι Τύπου 29-31 Μαΐου, με σκοπό την ανάδειξη της Αθήνας ως προορισμού διακοπών, city breaks και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στο ταξίδι συμμετείχαν 5 Γάλλοι δημοσιογράφοι, από το Παρίσι, Λυών και Νάντη που συνόδευαν η αντιπρόσωπος της εταιρείας Transavia και η προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας.

Σημειώνεται ότι η Transavia, άρχισε από φέτος τον Απρίλιο και μέχρι μέσα Οκτωβρίου καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα από το Παρίσι και 3 φορές την εβδομάδα από τις πόλεις Λυών και Νάντη. Εξάλλου, η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει ήδη καθημερινές πτήσεις από Παρίσι προς Ηράκλειο και δύο φορές την εβδομάδα για Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κω και Χανιά.Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας, την Πλάκα, το Γκάζι, το Μοναστηράκι, την κεντρική αγορά, το σύνταγμα με το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, τον Εθνικό Κήπο, ενώ από το Roof Garden του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία” απήλαυσαν τη θέα της Αθήνας κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους. Δοκίμασαν την ελληνική κουζίνα στην “Tαβέρνα του Ψαρά” στην Πλάκα, στον “Ιστιοπλοϊκό” στο Πειραιά και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Royal Olympic καθώς και στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης. Οι μεταφορές τους έγιναν μέσω της ΓΕΠΟΕΤ και πούλμαν του l’ Oceane Travel.Επίσης, είχαν την ευκαιρία σε κοκτέιλ που οργανώθηκε στη “Μεγάλη Βρετανία” να συναντηθούν και με έλληνες δημοσιογράφους και αντάλλαξαν απόψεις μεταξύ τους για την πορεία του τουρισμού και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη και προβολή της Αθήνας ως προορισμού.

Τέλος ο διευθυντής του πρακτορείου Yalos Tours κ. Χρήστος Παναρέτου που έχει εξιδίκευση στην γαλλική αγορά, ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και συνέβαλε στην επιτυχία του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top