Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Δημοσιογραφική αποστολή στη Μύκονο από τη Σλοβακία

Τατιάνα Ρόκου - 06 Ιούνιος 2014, 15:31

Η σλοβακική αγορά ανταποκρίνεται σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό στην αύξηση των απευθείας πτήσεων μέσω Αυστρίας και με την έννοια αυτή το ταξίδι εξοικείωσης της δημοσιογραφικής ομάδας από τη Σλοβακία αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το νησί.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ταξίδι εξοικείωσης της δημοσιογραφικής ομάδας από τη Σλοβακία που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 27 έως 31 Μαίου στη Μύκονο. Συμμετείχαν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο, δύο κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί και τρία από τα δημοφιλέστερα έντυπα Μέσα, καθώς και ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Η οργάνωση του ταξιδίου έγινε από την MTC Group, σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία δέσμη διαφορετικών δραστηριοτήτων, όπως διασκέδαση σε beach clubs, επίσκεψη στην Χώρα, περιήγηση στην Άνω Μερά, ξενάγηση και εξοικείωση με την ιστορία του νησιού.

Η σλοβακική αγορά  ανταποκρίνεται σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό στην αύξηση των απευθείας πτήσεων μέσω Αυστρίας και με την έννοια αυτή η συγκεκριμένη ενέργεια αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το νησί.

Το ξενοδοχείο Aphrodite προσέφερε τη διαμονή, τα γεύματα και τη μεταφορά, ενώ συμμετείχαν επίσης προσφέροντας τις υπηρεσίες τους το εστιατόριο “Roca”, το Super Paradise Beach club, το ταξιδιωτικό γραφείο Groupscape και ο ξεναγός κ. Αντώνης Ποθητός.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top