Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔημοσιογραφική αποστολή στη Μύκονο από τη Σλοβακία
Προβολή προορισμού

Δημοσιογραφική αποστολή στη Μύκονο από τη Σλοβακία

Η σλοβακική αγορά ανταποκρίνεται σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό στην αύξηση των απευθείας πτήσεων μέσω Αυστρίας και με την έννοια αυτή το ταξίδι εξοικείωσης της δημοσιογραφικής ομάδας από τη Σλοβακία αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το νησί.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ταξίδι εξοικείωσης της δημοσιογραφικής ομάδας από τη Σλοβακία που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 27 έως 31 Μαίου στη Μύκονο. Συμμετείχαν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο, δύο κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί και τρία από τα δημοφιλέστερα έντυπα Μέσα, καθώς και ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Η οργάνωση του ταξιδίου έγινε από την MTC Group, σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία δέσμη διαφορετικών δραστηριοτήτων, όπως διασκέδαση σε beach clubs, επίσκεψη στην Χώρα, περιήγηση στην Άνω Μερά, ξενάγηση και εξοικείωση με την ιστορία του νησιού.

Η σλοβακική αγορά  ανταποκρίνεται σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό στην αύξηση των απευθείας πτήσεων μέσω Αυστρίας και με την έννοια αυτή η συγκεκριμένη ενέργεια αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το νησί.

Το ξενοδοχείο Aphrodite προσέφερε τη διαμονή, τα γεύματα και τη μεταφορά, ενώ συμμετείχαν επίσης προσφέροντας τις υπηρεσίες τους το εστιατόριο “Roca”, το Super Paradise Beach club, το ταξιδιωτικό γραφείο Groupscape και ο ξεναγός κ. Αντώνης Ποθητός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024